Philips var bende geçen yıl aldım 55 pus7304 kesinlikle berbat bir ürün panel açıklığı var nit değeri düşül ekranda kararmalar oldu ve servisi çok kötü maddiyatı iyi olana sony her anlamda yeterBende 2. TV olarak atmayı düşünüyorum , aynı paraya Samsung LG Philips gibi iyi markalar var ama yerli üretim olsun istiyorum, mağazada görme şansımız da olmadı, nasıl acaba bu TV ler, ram rom panel hiç bir bilgi yok.
55pus7304 IPS panele sahip panel bit değeri: 10bit (8bit+frc)Philips var bende geçen yıl aldım 55 pus7304 kesinlikle berbat bir ürün panel açıklığı var nit değeri düşül ekranda kararmalar oldu ve servisi çok kötü maddiyatı iyi olana sony her anlamda yeter
Yok o kadar detay bilmiyorlar, panelin markasını sordum samsung mu vs. diye , Arçelik üretiyor dedi, o derece alakasızlar konuyla, katalogdan baktığımda bende anladım va panel olduğuna , görüntü kısmında 9 serisine wcg özellikli yazmışlar, 8 serisine geniş açı izleyebilme yazmışlar, anlaşılan 8 serisi de ips .Nit değerini söylemedimi usta