yetkil servislerde genelde bulunur eski veya bozuk tl lerden kalma yakında varsa bir sor, belki vardırhocam bende duvara monte etmiştim, hanım yerini değiştirebilmek isteyince duvardan söktüm, ayaklarıda kayıp mecbur ayak arıyoruz
Yenge istedi ise el mecbur ,bulacaksın o zamanhocam bende duvara monte etmiştim, hanım yerini değiştirebilmek isteyince duvardan söktüm, ayaklarıda kayıp mecbur ayak arıyoruz
Umut Barış, @kabus22, hocam mecburen ? servise sordum, televizyonu getir bakalım dediler, ellerinde bir tane eski kullanılmayanlardan kalmış, 100 liraya kurtardık?Yenge istedi ise el mecbur ,bulacaksın o zaman
İyi ama 100 de fazla geldi sanki. Yine de sorunu çözdünüz.Umut Barış, @kabus22, hocam mecburen ? servise sordum, televizyonu getir bakalım dediler, ellerinde bir tane eski kullanılmayanlardan kalmış, 100 liraya kurtardık?
Güle güle kullanUmut Barış, @kabus22, hocam mecburen ? servise sordum, televizyonu getir bakalım dediler, ellerinde bir tane eski kullanılmayanlardan kalmış, 100 liraya kurtardık?