Arcelik 2 Aylik Camasir Makinası Tuaf Ses Çıkıyor

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
57
36
ARÇELİK 10120 MX Camasir Makinasindan Bazen Bu Ses Geliyor İçindeki Elbiselerden Dolayi degil Kontrol ettim Bunun için Servis Amartisör sesi Olduğunu Söyledi Normal dediler Bilen Arkadaşlar Varsa Lütfen Kontrol Edip Bilgilendirebilirmi Acil Teşekkürler Video Linkini Birakiyorum Ordan Kontrol Ederseniz sevinirim.

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
706
50
Ultrasondaki kalp sesi gibi. Üfürüm yok, taşikardi ve bradikardi yok. Durumu iyi.

Şaka bir yana, yük bir tarafa yığıldığı için gelen yalpa sesi gibi. Tabi kazanı göremediğimiz için sadece sesle bu kadar yorum yapabiliyorum. Hıza bakarsak da sanki Sıkma öncesi yük dengeleme esnasında çekmişsiniz videoyu. Normal yıkamada çevirirken de yapıyor mu bu sesi? Ayrıca son zamanlarda mı peydahlandı yoksa hep bu devirlerde böyle ses varmıydı?

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
57
36
Hayir Sadece Makina Yavaşlayinca Hafif Dönerken Bazen Yapiyor Sıkmada Yapmiyor İlk Başlarda Pek Dikkat etmedim Kulagima Takıldı Ciddi Bir Problem Teşkil ediyormu Normal Bir durummu Servisci Arkadaslar Amartisor Dediler Yük Binince Oluyormuş Aşşagi Yukari Sadece Yavaş Dönerken Bazen bu ses cıkıyor
Ultrasondaki kalp sesi gibi. Üfürüm yok, taşikardi ve bradikardi yok. Durumu iyi.

Şaka bir yana, yük bir tarafa yığıldığı için gelen yalpa sesi gibi. Tabi kazanı göremediğimiz için sadece sesle bu kadar yorum yapabiliyorum. Hıza bakarsak da sanki Sıkma öncesi yük dengeleme esnasında çekmişsiniz videoyu. Normal yıkamada çevirirken de yapıyor mu bu sesi? Ayrıca son zamanlarda mı peydahlandı yoksa hep bu devirlerde böyle ses varmıydı?
Hayir Sadece Makina Yavaşlayinca Hafif Dönerken Bazen Yapiyor Sıkmada Yapmiyor İlk Başlarda Pek Dikkat etmedim Kulagima Takıldı Ciddi Bir Problem Teşkil ediyormu Normal Bir durummu Servisci Arkadaslar Amartisor Dediler Yük Binince Oluyormuş Aşşagi Yukari Amartisor Dediler Sadece Yavaş Dönerken Bazen bu ses cıkıyor Bide Şöyle bir sorun Var Suyu Bosaltirken Pompa Sesinin Gurultü Yapmasi Normalmi? Bu ses Cik Rahatsiz ediyor beni

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt