Araba Önerisi.

Kacakkole Çevrimdışı

Kacakkole

Yeni Üye
30 Mar 2018
3
27
99 model clio veya 99 model pejo 206 düşürebilirsen alabilirsin bence malum fiyatlar çok arttı hayırlı forumlar

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
20.000tl civarı bütcem var . Beni yarı yolda bırakmıcak ve sürekli sanayi işi cıkarmayacak bir araba öneriniz varmıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
20.000₺ ye araç arıyorsan sanayinin yollarını arşınlarsın. Ha temiz varmıdır. İllaki varıdr. Onada denk gelmek şans işi. Sanayi yuzu görmeyim dersen 40.000 den aşağı biraz zor gibi gelıyo bana

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Birde bizim ülkenin arabaları yenisi bile eski. En sağlıklısı sıfır almak da işte bakma.....

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
tamamiyle iyi niyetli satıcıya denk gelirsen olabilecek bir şey bu istediğin.

vaktiyle piyasa fiyatı parasını verip, servise gösterip (o zaman expertiz işi yoktu) aldığım aracın pertten çıkma olduğunu öğrendikten sonra insanlara güvenim kalmadı. bu 10 liralık araç içinde geçerli 100 bin liralık içinde... belirttiğin rakama temiz değilde çok hırpalanmamış araç diye bak sonra sükut-u hayale uğrama.

bu arada pertten çıkma aracımı bir imama; bütün kusurlarını ve belgelerini göstererek ve helalliğini alarak piyasa fiyatının altında bir rakama (2 bin liralık tesisat, 2 bin liralık çelik jant, lastik taktığım halde) sattım. halen görüşüyoruz. tamamen iyi niyet kısaca...

bol şans, saygılar.

D Çevrimdışı

demoprazol

Aktif Üye
21 May 2018
71
33
Accent Era 1. CRDI, modeli çok önemli değil, km side önemli değil, 20~25 arasında bulursan al. Bende 2006 model vardı 310.000km de sattım bakım haricinde bir kere kaputu açmadık. 2006 model tavsiye ederim çünkü 2006 lar ithal geldi 2006 dan sonra olanlar Kocaeli Assanda üretildi.

Ekleme: Benim sattığım arkadaş hyundai forumundan biriydi benden sonra en az 100.000 km yaptı.

Geri
Üst Alt