+1 ,anahtarı sökebilirsen sök, pilini çıkart ,varsa büyüteç ile incele ,kolonyalı papix ile bakır yolları (iletim yollarını) temizle,entegreyi de kontrol et, bacaklarının arası dolmuş olabilir ,nemden iletim sağlayıp pili harcayabilir.normal çalışıyorsa entegre arızası olduğununu sanmıyorum birinci olarak butonlar basılı kalıyor olabilir ikinci olarak plaketi oksitlenmişse temizlenmesi
gerekir.
+1 ,anahtarı sökebilirsen sök, pilini çıkart ,varsa büyüteç ile incele ,kolonyalı papix ile bakır yolları (iletim yollarını) temizle,entegreyi de kontrol et, bacaklarının arası dolmuş olabilir ,nemden iletim sağlayıp pili harcayabilir.
Kumanda içini açıp kartın iki tarafının net resmini buraya ekleyin.kolonyalı papix nedir tam olarak izopropil alkol ile tamamını temizlemeyi düşünüyordum
Kumanda içini açıp kartın iki tarafının net resmini buraya ekleyin.
normal çalışıyorsa entegre arızası olduğununu sanmıyorum birinci olarak butonlar basılı kalıyor olabilir ikinci olarak plaketi oksitlenmişse temizlenmesi
gerekir.
sıvı teması oldu mu.? Bandın alt kısmı nem görmüş gibi.net çekmeye çalıştım üstat arkada bir parça bant var üst kısımda ne olduğunu anlamadım
pil bitince yeni pil takıyorum çalışıyor sorunsuz ya görüştüğüm tamirciler ilgilenmedi yada başka bir şey var anlamadım
sıvı teması olmadı bir yere vermiştim o belki bir şey yapmış olabilir sökeyim mi bantısıvı teması oldu mu.? Bandın alt kısmı nem görmüş gibi.
Kulak temizleme çubuğu ,ondaki pamuğa kolanya dökerek yapıyorum ben ,ama daha önce de yazmıştım alkol alan bir arkadaş bana 10cc vermişti ,onunla temizliyorum - aynı yöntem ile - Fakat senin yollar ve entegre bacakları temiz görünüyor,farklı bir şey olabilir , Sota nın dediği de olabilir ,kumandadaki led devamlı ışıldıyor mu ,o bozuk olabilir , pile bağlı elemanlarda da bozukluk olabilir mesela kondansatör gibi (C ile gösterilenler) aklıma başka da bir şey gelmiyor ,ama şunu da sorayım ,bu olay neden sonra oldu, ıslandı mı meselakolonyalı papix nedir tam olarak izopropil alkol ile tamamını temizlemeyi düşünüyordum
Sıvı teması ile alakası yoknet çekmeye çalıştım üstat arkada bir parça bant var üst kısımda ne olduğunu anlamadım
pil bitince yeni pil takıyorum çalışıyor sorunsuz ya görüştüğüm tamirciler ilgilenmedi yada başka bir şey var anlamadım
Sıvı teması ile alakası yok
Elektronik ile uğraşıyor musunuz?
Avometre veya multimetreniz var mı?