teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aslında ne zamandır yazacaktım,unutuyorum Telefona - tvye - boxa kurduğumuz ama sonradan pcden sildiğimiz ve kurulum için fellik fellik aradığımız apk dosyalarını tekrar geri alıp yedeklemek nasıl da isteriz değil mi? Şimdi duyar gibi oluyorum" ne var ,googleda aratıp bulurum be abi" dediğinizi
Eee, nasıl yapacağız peki ,gayet kolay.playden es dosya yöneticisini indiriyoruz lisanssız androidlerde ise webten buluyoruz ve kurulum yapıyoruz, ve ...
Ekranda "ES dosya yöneticisi" tıklıyoruz
Uygulama tıklıyoruz :
Kullanıcı uygulamalarına tıklıyoruz ve açılan penceredeki uygulamalara tıklanır:
Gelen apklara uzun basılır ve yedekleme için seçim yapılır ve alttan "yedekle" "backup" tıklanır:
İşlem bitince sdcard tıklanır ve backups/apps klasörüne tıklanır .Uygulamalar bizi bekliyor
Eee, nasıl yapacağız peki ,gayet kolay.playden es dosya yöneticisini indiriyoruz lisanssız androidlerde ise webten buluyoruz ve kurulum yapıyoruz, ve ...
Ekranda "ES dosya yöneticisi" tıklıyoruz
Uygulama tıklıyoruz :
Kullanıcı uygulamalarına tıklıyoruz ve açılan penceredeki uygulamalara tıklanır:
Gelen apklara uzun basılır ve yedekleme için seçim yapılır ve alttan "yedekle" "backup" tıklanır:
İşlem bitince sdcard tıklanır ve backups/apps klasörüne tıklanır .Uygulamalar bizi bekliyor
Son düzenleme: