dipnoly' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
foruma yeni kayıt oldum desteğinizi ve bilgilerinizi tavsiye sayfanızda aldım benimde olaki antepte yardımcı olabileceğim bir konu olursa ulaşmanız yeterli görüşmek üzere.
dipnoly' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
foruma yeni kayıt oldum desteğinizi ve bilgilerinizi tavsiye sayfanızda aldım benimde olaki antepte yardımcı olabileceğim bir konu olursa ulaşmanız yeterli görüşmek üzere.
Tamam istemiyorum vazgeçtim :kıskıs:ghostkiller1' Alıntı:dipnoly' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
A.s tekrardan gene holgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza.sizin gibi gönlü zengin insanı bulmuşuz daha ne isteriz cansağlığınız dan başka.düşünmeniz yeter.
Bu arada şu bizim nnicke bakma üçkatçı yan gelip yatar birde fıstık istiyor :yerlerde:
Nnick' Alıntı:dipnoly' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
Bende pisboğaz birisiyim. Ummmm Antep fıstığını çok severim. Kilosu ne kadar sizde? Bi indirim yaparsınız artık foruma özel dimi :kıskıs: :kıskıs: :kıskıs:
olsun be üstadım yan gelip yatıp fıstık yemeside iyi olur hani herkesin hayali ülke şartlarında yan gelip yatabilecek bir ortamının olması ;)ghostkiller1' Alıntı:dipnoly' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
A.s tekrardan gene holgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza.sizin gibi gönlü zengin insanı bulmuşuz daha ne isteriz cansağlığınız dan başka.düşünmeniz yeter.
Bu arada şu bizim nnicke bakma üçkatçı yan gelip yatar birde fıstık istiyor :yerlerde:
dipnoly' Alıntı:Nnick' Alıntı:Bende pisboğaz birisiyim. Ummmm Antep fıstığını çok severim. Kilosu ne kadar sizde? Bi indirim yaparsınız artık foruma özel dimi :kıskıs: :kıskıs: :kıskıs:
hahaaha ayıpsın kardeşim her zaman kilosu kalitesine göre değişiyor 25 e de var 55 ede var bu arada ben aslen adanalıyım antepte görev yapıyorum pekte sevmedim burayı zaten![]()