Ankastre Set Tavsiyesi

Y Çevrimdışı

Yalın

Yeni Üye
15 Kas 2022
2
34
Merhaba...

Evi yeniledik ankastre sete sıra geldi.
Toplama ankastre mi yoksa set mi almak daha mantıklı ve doğru olur bilemediğim için size sormak istedim. Ki set konusunda hangi markayı önerirsiniz? Veya toplama olacaksa hangi markanın ocak, fırın, davlumbazını önerirsiniz? Servis konusunda iyi olan ve f/p önerilerinizi bekliyorum...

Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
Servis her bölgenin farklıdır. Kendi bölgenizdeki servisler nasıl yorumlardan deneyimleyebilirsiniz ya da daha önce sahip olduğunuz markanın servisini çağırdıysanız seçiminizde tercih sebebi olabilir.

Ucuz ürünlerde fırında pişirmede ayarı tutturamama problemi görülebiliyor. Elektrik tüketimleri değişir. Ayrı ayrı alınca fiyat genelde daha yüksek çıkabiliyor, set olarak alıp bir de üstüne pazarlık yaparsanız uygun fiyata gelebilir. Aslına bakarsanız teknolojiler aynı hepsinin, verimi, gücü, parça kalitesi farkı, kullanım ömrü olabilir ucuz ve pahalılar arasında.

Şahsen beyaz eşyalarım profilo olup 9 senedir problem yaşamayınca ankastre tercihimi de bu markadan yana kullandım. Duvar tipi aspiratör seçti eşim, fırın turbolu ve kendini temizleyen duvarlar diye lanse edilen modeli seçtik, ocak da zaten standart. Aspiratörün çekişinden, fırının pişirişinden memnunuz. Bayileri dolaşın aklınızda fikir oluşur zaten.

Y Çevrimdışı

Yalın

Yeni Üye
15 Kas 2022
2
34
Servis her bölgenin farklıdır. Kendi bölgenizdeki servisler nasıl yorumlardan deneyimleyebilirsiniz ya da daha önce sahip olduğunuz markanın servisini çağırdıysanız seçiminizde tercih sebebi olabilir.

Ucuz ürünlerde fırında pişirmede ayarı tutturamama problemi görülebiliyor. Elektrik tüketimleri değişir. Ayrı ayrı alınca fiyat genelde daha yüksek çıkabiliyor, set olarak alıp bir de üstüne pazarlık yaparsanız uygun fiyata gelebilir. Aslına bakarsanız teknolojiler aynı hepsinin, verimi, gücü, parça kalitesi farkı, kullanım ömrü olabilir ucuz ve pahalılar arasında.

Şahsen beyaz eşyalarım profilo olup 9 senedir problem yaşamayınca ankastre tercihimi de bu markadan yana kullandım. Duvar tipi aspiratör seçti eşim, fırın turbolu ve kendini temizleyen duvarlar diye lanse edilen modeli seçtik, ocak da zaten standart. Aspiratörün çekişinden, fırının pişirişinden memnunuz. Bayileri dolaşın aklınızda fikir oluşur zaten.
Kesinlikle öyle bölgemizde yerli markaların servis ağı iyi. Çok şükür şuana kadar hiç servis çağırmaya gerek kalmadı. Bir kaç duyumumda toplama hem daha sağlam hem daha uyguna geliyormuş diye duydum. Davlumbaz aslında yeterli olurda almışken hepsini alayım düşüncesindeyim. bize sadece mutfaktaki kokuyu çekmesi yeterli olacak aspiratör ile arasındaki farkı bilemediğimden hangisi daha mantıklı bilemedim...

buminc Çevrimdışı

buminc

Yeni Üye
27 Ara 2023
1
34
Beko, Arçelik, Bosch, Siemens markalarını tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt