Ankastre fırın tavsiye

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
37
40
Ankastre fırın tavsiyesi istiyorum bosch siemens profilo olabilir başka marka bakmıyorum genelde ama tavsiyelere açığım bütçe belirtmiyorum uçuk fiyat olmadığı sürece 30 bin liralara kadar çıkabilirim

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
778
50
E başka marka bakmıyorsanız, yazdığınız markalardan alın, neden bize soruyorsunuz anlayamadım?

Ç.makinam, kurutucum, buzdolabım hep bosch. Ama fırın deyince simferden gerisi boştur benim gözümde.

Vayyy beee...
1100-1200 dolares karşılığı gibi bi para yamulmuştum 2014 ya da 15'de. 3400TL civarıydı. Fena uçmuş şimdi.
Şu yavru ile 10 yıldır gayet mutlu takılıyoruz.

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,421
E başka marka bakmıyorsanız, yazdığınız markalardan alın, neden bize soruyorsunuz anlayamadım?

Ç.makinam, kurutucum, buzdolabım hep bosch. Ama fırın deyince simferden gerisi boştur benim gözümde.

Vayyy beee...
1100-1200 dolares karşılığı gibi bi para yamulmuştum 2014 ya da 15'de. 3400TL civarıydı. Fena uçmuş şimdi.
Şu yavru ile 10 yıldır gayet mutlu takılıyoruz.
Simfer iyidir çoğu markaya fason üretim yapıyor.

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
37
40
Marka değil model sormuştum aslında yerli marka ürün almam ama diğer markalara fason uretim yaptığı için simfere bakicam

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
183
44
biz 5 senedir silverline marka ankastre setı kullanıyoruz ben cok anlamam ama hanım fırından cok memnun bugune kadar hıcbır sorun cıkarmadı.

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
37
40
Anlamadığım için soruyorum eşime hediye olarak alacağım ona da sürpriz amaçlı sormadim simferde fiyatlar uygun en pahalidi 13 bin lira kendini temizleme özelliği içine su koyup buhar olunca silerek yapılıyormuş siemenste gördüm turboyu çalıştırın ısıyı sona alin kendi döker bezle alırsınız diyor mesela hangisini almam lazim az programli var çok programli var neler olmasi lazim bunlari sormak istedim aslinda ona göre karar vereyim

Geri
Üst Alt