Android açık kaynaklı yazılım olduğu için yazılım ile uğraşanlar android Kısmına ekleme yapabilirler.Kapatma butonuna basıldığında bir animasyon devreye girecek ama Android'te nasıl olur bilmiyorum.
Direkt UI kapanıyor çünkü.
Aslında uyku moduna geçiyor, tam kapatmıyor.
Android uygulamalarıyla uğraşan arkadaşlar buna daha iyi yanıt verecektir.
Android tv de kapama tuşuna bir kere basıp kapatırsak uyku moduna girer. Kapama tuşuna basılı tutup "Kapatmak İstiyor musunuz" seçeneği çıkınca Tamam a basarsanız tv tamamen kapanır.Kapatma butonuna basıldığında bir animasyon devreye girecek ama Android'te nasıl olur bilmiyorum.
Direkt UI kapanıyor çünkü.
Aslında uyku moduna geçiyor, tam kapatmıyor.
Android uygulamalarıyla uğraşan arkadaşlar buna daha iyi yanıt verecektir.
Telefon ve tablet gibiAndroid tv de kapama tuşuna bir kere basıp kapatırsak uyku moduna girer. Kapama tuşuna basılı tutup "Kapatmak İstiyor musunuz" seçeneği çıkınca Tamam a basarsanız tv tamamen kapanır.
Kutu da kapansa keşke.Android tv de kapama tuşuna bir kere basıp kapatırsak uyku moduna girer. Kapama tuşuna basılı tutup "Kapatmak İstiyor musunuz" seçeneği çıkınca Tamam a basarsanız tv tamamen kapanır.
Google izin vermiyor. ;)Bunu aslında Vestelin açılışta vestel logosunu gösterdiği gibi kapanışa da göz kırpma animasyonunu uğraşıp eklemesi gerekmez mi o kadar teknik bilgiye sahip yazılımcıları vardır diye düşünüyorum.
Göz kırpmasından rahatsız olan tüketiciler bile var.Bunu aslında Vestelin açılışta vestel logosunu gösterdiği gibi kapanışa da göz kırpma animasyonunu uğraşıp eklemesi gerekmez mi o kadar teknik bilgiye sahip yazılımcıları vardır diye düşünüyorum.
Aklıma bir şarkı geldi. " Google istemezse yaprak bile düşmezmiş"Google izin vermiyor. ;)