ANDROİD TV TAVSİYE

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Android ayrı smart ayrı ? en güzeli normal smart televizyon alıp android box cihazı ile kullanmak. Bosyere android diye televizyona 2 kat para vermeyiniz ?

T Çevrimdışı

TUFAN3301

Yeni Üye
9 May 2020
4
48
TAVSİYE EDECEĞİNİZ SMART TV VARMI ANDROİD BOX ALDIĞIMDA HER YÖNÜ İLE KULLANABİLECEĞİM AYRIYETEN TAVSİYE EDEBİLECEĞİN BİR ANDROİD BOX ÖNERİSİDE ALABİLİRİM

T Çevrimdışı

TUFAN3301

Yeni Üye
9 May 2020
4
48
mi box ın donanım yönünden eksikliği var mı varsa donanım eksikliği olmayan bir android box tavsiyesi varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

netflix ve you tube lisanslı bir smart tv aldık diyelim donanımı güçlü bir kutu tavsiyeniz ne olur

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
mi box ın donanım yönünden eksikliği var mı varsa donanım eksikliği olmayan bir android box tavsiyesi varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

netflix ve you tube lisanslı bir smart tv aldık diyelim donanımı güçlü bir kutu tavsiyeniz ne olur

Lisansı olduğu için YouTube ve Netflix 4K açabiliyor.
Onun dışında bellek (RAM) 2GB, işlemci de fiyatına göre zayıf.
Ama yazılım desteği mevcut, güncelleme alan bir cihaz.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
780
Mi box eski Gpu, Cpu 'ya sahip.
Biraz bekleyin mi stick gelecek.
Herşeyi yeni.
İlla android televizyon alacaksanız Sony xf55 9005 iyidir.
Yada denildiği gibi iyi gösteren bir tv ve yanına güncel bir Android Box.

Güzel uygun smart bir tv alırsanız içinde zaten Netflix olacak.
O zaman 'da mecool km1 android box alabilirsiniz.
Netflix dışında herşeyi çok iyi.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
49uhl650
58ul3a63dt
Modelleri a101 de satlip forumda bolca konusu olan televizyonlardir. Sağ en üste arama butonuna yazıp , sadece başlıkları ara filitrelemesi yaparak inceleyebilirsiniz.
Farklı marka ve modeller için albanez yardımcı olacaktır.
Aradığınız ekran boyutu ve izleme amacınız nedir

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben alacak olsam ,android ve smart olmayan 4k bir tv alırdım,yanına da iyi bir box çokça iş görür ,smartın çok anlamı yok ,yani fazla bir getirisi yok artık ,hele iyi bir android box alınırsa bence hiç gerek yok smart olmasına çünkü alınacak box ile hepsine erişim sağlarsın zaten ki yeğenim öyle yaptı ,4k bir saf tv ve yanında android box ,böylece 2 yıl sonra hiç bir özelliği olmayan smart için para vereceğine o parayı boxa vermiş oldu :ok
NOT:
Hangi tv ,hangi box diye sorulmasın lütfen ,ben tavsiye vermiyorum ,tavsiye vermekten korkuyorum çünkü :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ben alacak olsam ,android ve smart olmayan 4k bir tv alırdım,yanına da iyi bir box çokça iş görür ,smartın çok anlamı yok ,yani fazla bir getirisi yok artık ,hele iyi bir android box alınırsa bence hiç gerek yok smart olmasına çünkü alınacak box ile hepsine erişim sağlarsın zaten ki yeğenim öyle yaptı ,4k bir saf tv ve yanında android box ,böylece 2 yıl sonra hiç bir özelliği olmayan smart için para vereceğine o parayı boxa vermiş oldu :ok
NOT:
Hangi tv ,hangi box diye sorulmasın lütfen ,ben tavsiye vermiyorum ,tavsiye vermekten korkuyorum çünkü :)
Adammmm

Geri
Üst Alt