M
meteartunc
Yeni Üye
- 13 Ara 2022
- 19
- 29
Arkadaşlar android tv için adam akıllı hangi browser önerir siniz?
Nasıl yükleyeceğim play storede yok.Opera olabilir kendi içerisinde reklam engelleme ve vpn hizmeti var.
hayır.opera web tarayıcı yazdığınızda çıkmıyor mu.?
Downloader yüklehayır.
bilmediğim den soruyorum herhangi bir virüs vs bir sorun olmaz değil mi?Downloader yükle
Uygulamanın çıkan bölümde URL kısmına 28907 yaz enter la.
Açılan sayfada yüzlerce uygulama var. Kategoriler kısmında browser bölümüne baş, orada opera da dahil birçok tarayıcı var. İstediğini yükle
TV dunyasinda smartinda fazla çalınacak birşey yoktur. Banka işlemleri kişisel veri gibi şeyler TV de kullanılmaz. Bilgisayar ve cepte kullanılır. Sen TV den çok bunlara önem ver.bilmediğim den soruyorum herhangi bir virüs vs bir sorun olmaz değil mi?
Tv deki google hesabı için sormuştun hocam anladım sağolun.TV dunyasinda smartinda fazla çalınacak birşey yoktur. Banka işlemleri kişisel veri gibi şeyler TV de kullanılmaz. Bilgisayar ve cepte kullanılır. Sen TV den çok bunlara önem ver.
Tv için ayrı bir hesap oluşturun çalınacak bir şey kalmaz o hesabın google drive bölümüne de bilgisayar veya telefon ile istediğiniz apk dosyalarını yükleyin tv veya box ile dosya yöneticisi içerisinden drive girip apk üzerine tıkladığınızda tv ye veya box'a yüklenir. Yükleme için farklı programlarda var.Tv deki google hesabı için sormuştun hocam anladım sağolun.
Ben s11 de böyle yaptımTv için ayrı bir hesap oluşturun çalınacak bir şey kalmaz o hesabın google drive bölümüne de bilgisayar veya telefon ile istediğiniz apk dosyalarını yükleyin tv veya box ile dosya yöneticisi içerisinden drive girip apk üzerine tıkladığınızda tv ye veya box'a yüklenir. Yükleme için farklı programlarda var.