Android Tv Tarayıcı Önerisi

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
242
36
Browserhere yazın markete çıkıyor. Açtığınız videoyu direk buluyor. Reklam engelliyor vs. Gayet kullanışlı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Opera olabilir kendi içerisinde reklam engelleme ve vpn hizmeti var.

M Çevrimdışı

meteartunc

Yeni Üye
13 Ara 2022
19
29
Downloader yükle
Uygulamanın çıkan bölümde URL kısmına 28907 yaz enter la.
Açılan sayfada yüzlerce uygulama var. Kategoriler kısmında browser bölümüne baş, orada opera da dahil birçok tarayıcı var. İstediğini yükle
bilmediğim den soruyorum herhangi bir virüs vs bir sorun olmaz değil mi?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Tv deki google hesabı için sormuştun hocam anladım sağolun.
Tv için ayrı bir hesap oluşturun çalınacak bir şey kalmaz o hesabın google drive bölümüne de bilgisayar veya telefon ile istediğiniz apk dosyalarını yükleyin tv veya box ile dosya yöneticisi içerisinden drive girip apk üzerine tıkladığınızda tv ye veya box'a yüklenir. Yükleme için farklı programlarda var.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv için ayrı bir hesap oluşturun çalınacak bir şey kalmaz o hesabın google drive bölümüne de bilgisayar veya telefon ile istediğiniz apk dosyalarını yükleyin tv veya box ile dosya yöneticisi içerisinden drive girip apk üzerine tıkladığınızda tv ye veya box'a yüklenir. Yükleme için farklı programlarda var.
Ben s11 de böyle yaptım :)

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Mehmet atmaca TV serisindeki android 11 de olan tarayıcı muazzam olmuş. Stabil ve geçişler çok iyi. Ama android 9 da olan serilerde olan tarayıcı çok zor

Geri
Üst Alt