Üzerinde yüklü olan play store ve netflix gibi uygulamaları güncelleyebilmek için birde widevine drm3 lisansını drm 1 yapabilmek için drm3 lisansı yüklü olduğu için netflix de 4 k film izlenmiyor ve bunun gibi bir çok ayarı değiştirebilmek içinNeden root yapmak istiyorsunuz
Sertifika sorunu root ile kesin olarak çözemeyebilirsiniz. Öncelikle işlemciniz ile uyumlu yama veya modül varmı bunu araştırmanızda fayda var.Üzerinde yüklü olan play store ve netflix gibi uygulamaları güncelleyebilmek için birde widevine drm3 lisansını drm 1 yapabilmek için drm3 lisansı yüklü olduğu için netflix de 4 k film izlenmiyor ve bunun gibi bir çok ayarı değiştirebilmek için
Üzerinde yüklü olan play store ve netflix gibi uygulamaları güncelleyebilmek için birde widevine drm3 lisansını drm 1 yapabilmek için drm3 lisansı yüklü olduğu için netflix de 4 k film izlenmiyor ve bunun gibi bir çok ayarı değiştirebilmek için
Teşekkür ederim blaki ama root atamadım henüzRootladıkta sonra magisk ile bunu flashlayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu uygulamalar hakkında iyi şeyler duymamıştım. (Özellikle kingoroot için.)Framaroot, kingoroot benzer apk ile çözebilirsiniz, niyetli iseniz bu tür uygulamalar daha verimli olacaktır. İnternet'te benim paylaştıklarımın dışında güncel ve eski versiyonlarını bulabilirsiniz.
Rootladıkta sonra magisk ile bunu flashlayın.