Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm.
Albea aracıma android sistemli multimedya oynatıcı ve 2 adet 16 inçlik hoparlör arıyorum. Bütçem 5-7 Bin TL arası.
For-x markasına bakıyorum ama kullanıcı yorumlarını pek göremedim. Sizin tavsiye edeceğiniz sistem var mı?
bojack Ve aleyküm selam. Ben size taktırmayacağınız markayı söyleyerek katkıda bulunabilirim.
Yaklaşık 1.5 yıl önce kendi aracıma Newfron marka bir teyp taktırdım. Gönlüm Pioneer ve Alpine cihazlardan yanaydı fakat cebim aynı taraftan olmayınca ucuza kaçtım. Şu an pişmanım. Zaten Anroid'ten nefret ediyordum, bu da işin cabası oldu. Teyp periyodik aralıklarda işlevsiz hale geliyor, hiçbir müdahale ile (reset, hard reset) kendine gelmiyor. Bu süreçte radyo tamamen işlev dışı kalıyor. Kendi kafasına göre tekrardan geri geldiğinde de hafızadaki bütün radyolar ve ekolayzır ayarları, hepsi sıfırlanıyor.