Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kismi inceleme olarak konu aciyim dedim almayi düsünen filan olur belki.
Teknoloji ile pek arasi olmayan bir arkadasin uydu alicisinin kumandasi bozuldugu ve cihaz eski kumandasini bulmaninda imkansiz oldugu icin bi cihaz aradim fiyati uygun diye bu cihazi aldim arkadasin evine kurdum cok detayli incelemesemde kendimce izlenimlerim;
firma sanirim almanya yada avrupada yasayan Türklerin firmasi ürünleri muhtemelen kopya/cakma olarak cin de yaptirip getirip satiyorlar kendi isimleriyle bu yüzden cihazin paketi acinca acayip bi koku geliyor pis bir plastik kokusu kendi evime hayatta sokmam böyle bir cihazi
peformans uydu kanallarinda fena degil ama diger menülerde filan takiliyor youtube vs uygulamasida var sözde ama genelde acamiyor acsada takiliyor görüntü yü hd olarak secsenizde düsük kalitede aciyor ayar hep normal kaliteye geri dönüyor herhalde kendileride farkindaydi böyle bi ayar cekmisler iyi kötü düsük kalitede acar belki youtube dan biseyler diye
usb girisi var ama film oynatmayi denemedim bir ise yaradigini sanmiyorum
kisacasi cihaz cöp ucuz ve tv ile fazla isi olmayan belirli kanallari izleyeceklerin isini görür baskada bir ise yaramaz bu kadar gömdük birazda övelim diycem tek arti puan kanallar hazir yüklenmis geldi o da ne kadar önemliyse artik