- 23 Kas 2017
- 20,945
Sapphire RX 5700 XT Nitro Plus ekran kartı 3780 TL!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Guzel fiyat. Ah bir de driver stabilize etseler
Amd oldu olası problemli geçen tamire bir makine geldi yanıma sadece format atana kadar sinir hastası yaptı beni.
Sapphire ile rog strix arasinda ne ucurum var oyle fiyat olarak Masallah
Fiyat zaten hep bu seviyedeydi. Bi indirim söz konusu değil. İncehesap'ta 3400 TL ye verilmişti iki hafta önce.
Dostum oldu olası gıcığım makineye AMD olunca acayip kıllanıyorum ya.Sorun belki de sendedir.
Nvidia veya Intelin kalitesine ulaşmaları için 40 fırın ekmek yemeleri şart zira kaç defa Amd de problem yaşadım eski kasamın ekran kartında olsun tamire gelen makineler olsun ya driver sorunu çıkarıyor ya görüntü kalitesi arızası ya mavi ekran Vs amd ye bulaşılmaz abi net.5700XT ROG Strix'de hatalı üretimdi en son.
Soğutucu vidaları olması gerekenden uzun olduğu için iyi soğutamıyordu.
Üreticilerin söylenene göre Nvidia veya Intel'e yaranmak gibi bir davranışı mevcut.
Nvidia veya Intelin kalitesine ulaşmaları için 40 fırın ekmek yemeleri şart zira kaç defa Amd de problem yaşadım eski kasamın ekran kartında olsun tamire gelen makineler olsun ya driver sorunu çıkarıyor ya görüntü kalitesi arızası ya mavi ekran Vs amd ye bulaşılmaz abi net.
Anlaşıldı Sen AMD cisin.Sorun yaşayanlar var evet ama bu muhtemelen AMD'nin suçu değil.
Anlaşıldı Sen AMD cisin.