Amazon com tr Denon Amfi Denon PMA520AE Stereo Amfi, Siyah 1410 tl

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666

Fiyat uygun gibi, piyasaya da bir bakın.

Ayrıca Sota Sota Başkan, bu Amazon Türkiye ye girdi artık, sadece Amazonda sıcak fırsatların paylaşılacağı bir konu veya başlık açmak farz oldu, diye düşünüyorum.

Yılbaşına doğru coşar ve üyeler çok faydalanır.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Markayı ilk defa duyuyorum fakat 70 watt stereo anfi olarak araştırdığımda üçte bir fiyatına bir çok ürün olduğunu gördüm. Özellik olarak Usb, MMC, SD kart girişli hatta bluetooth olanı da var. :bye

Amazon Türkçe olduğunda ve daha sonrasında Türkiye'ye giriş yapacağı haberleri üzerine yaptığım yorum... Ve ben aynı düşüncedeyim...

Mevcut alış veriş sitelerinden sadece şekil olarak farklı olacaklarsa hiç zahmet etmesinler. Tutmaz.

Ama, global olarak Türk insanına hizmet edilecekse iyi olur. :)

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Domestos Domestos, hocam tuhaf şeyler oluyor bence. 2 senelik periyotta global şirketler usul usul piyasadan çekilirken ve ülkede ekonomik kriz patlak vermişken amazonun Türkiye'de pazara girmesi çok enteresan geliyor bana.

amazona gelince bizim donanımhaber ölücüleri istismar etmezse diyeceğim adamlar çinlileri bile dolandırdı amazonun iliğini kemiğini sömürürler :hihi ben çok kalıcı olacaklarını düşünmüyorum. ayrıca birkaç üründe kampanya yaptılar göstermelik ama kendi ihtiyacım ve ilgi alanım birkaç kalemde baktığım ürün fiyatlarında piyasanın altında hiç fiyat denk gelmedi ne hikmetse. inşallah kampanya çek vs... ile daha hesaplı olurda güzel bir alternatif olarak piyasada rekabeti artırırlar.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Amazon'dan fazla ümitlenmeyin derim, piyasa belli rekabet ortamı belli.
Rahat vermezler.

Amfiye gelecek olursak sıfır bir ürün istiyorum diyorsanız alabilirsiniz.
Ben olsam ikinci el piyasasında aynı bütçeyle bir ürün bakardım.
Bazen güzel ürünler düşebiliyor. Ama alınacak ürünü test edip almak şart, kondisyonunu görmek açısından.
Ortalık hurdacı dolu çünkü. :sirit

Devian Devian arkadaşımız da sana tecrübelerini aktaracaktır. :ok

Geri
Üst Alt