Altyazı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yusuf27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yusuf27

Yeni Üye
Sa beyler, LG 55uj630v televizyonda USB ile film izlerken altyaziyi gostermiyor. Film ile aynı adı yapıyorum srt ve txt yi denedim olmadi. Bilen varsa çok sevinirim...

Ayarlardan altyaziyi actim. Kumandada ki altyazı tuşu herhangi bir tepki vermiyor

Birde öyle deneyelim bakalım. Resmi sitesinde altyazı uzantısını '.smi' olarak yapın demiş daha denemedim olmazsa gömerek yapacağım artık. Teşekkürler...

Sorun devam ediyor. Şunu keşfettim altyazı gömülü olan filmlerde farklı bir altyazı algılamıyor. Altyazı gömülü değilse benim koyduğum altyaziyi otomatik olarak alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim..

Sorun devam ediyor. Şunu keşfettim altyazı gömülü olan filmlerde farklı bir altyazı algılamıyor. Altyazı gömülü değilse benim koyduğum altyaziyi otomatik olarak alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim..

Ne güzel işte, altyazı gömmekle uğraşmazsınız?:alala

Kolay hocam altyazı gömülü film yada dizi indirmemelisin. Filmi yada diziyi sade indirmelisin. Olmadı sana verdiğim program ile gömülü alt yazıyı filmden çıkarabilirsin.

Alt yazıyı SRT yapmayı denediniz mi?
Benim LG Tv de bir sıkıntı yok ama bütün altyazılarım SRT.

Geri
Üst Alt