Hocam filmi açtıktan sonra kumandadaki alt yazı tuşu ile alt yazıyını AÇIK yapıyormusunuz ?Sa beyler, LG 55uj630v televizyonda USB ile film izlerken altyaziyi gostermiyor. Film ile aynı adı yapıyorum srt ve txt yi denedim olmadi. Bilen varsa çok sevinirim...
Hocam bu programı indir kur bilgisayarına , altyazıyı filme göm hiç uğraşmazsın , ben böyle sorunlarla uğraşmamak için bu programı kullanıyorum. 10 saniyede altyazıyı filme gömüyor.Ayarlardan altyaziyi actim. Kumandada ki altyazı tuşu herhangi bir tepki vermiyor
Sorun devam ediyor. Şunu keşfettim altyazı gömülü olan filmlerde farklı bir altyazı algılamıyor. Altyazı gömülü değilse benim koyduğum altyaziyi otomatik olarak alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim..
Kolay hocam altyazı gömülü film yada dizi indirmemelisin. Filmi yada diziyi sade indirmelisin. Olmadı sana verdiğim program ile gömülü alt yazıyı filmden çıkarabilirsin.Sorun devam ediyor. Şunu keşfettim altyazı gömülü olan filmlerde farklı bir altyazı algılamıyor. Altyazı gömülü değilse benim koyduğum altyaziyi otomatik olarak alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim..