Altyazı

Y Çevrimdışı

Yusuf27

Yeni Üye
3 Eyl 2018
5
35
Sa beyler, LG 55uj630v televizyonda USB ile film izlerken altyaziyi gostermiyor. Film ile aynı adı yapıyorum srt ve txt yi denedim olmadi. Bilen varsa çok sevinirim...

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Sa beyler, LG 55uj630v televizyonda USB ile film izlerken altyaziyi gostermiyor. Film ile aynı adı yapıyorum srt ve txt yi denedim olmadi. Bilen varsa çok sevinirim...
Hocam filmi açtıktan sonra kumandadaki alt yazı tuşu ile alt yazıyını AÇIK yapıyormusunuz ?

Y Çevrimdışı

Yusuf27

Yeni Üye
3 Eyl 2018
5
35
Ayarlardan altyaziyi actim. Kumandada ki altyazı tuşu herhangi bir tepki vermiyor

Y Çevrimdışı

Yusuf27

Yeni Üye
3 Eyl 2018
5
35
Birde öyle deneyelim bakalım. Resmi sitesinde altyazı uzantısını '.smi' olarak yapın demiş daha denemedim olmazsa gömerek yapacağım artık. Teşekkürler...

Y Çevrimdışı

Yusuf27

Yeni Üye
3 Eyl 2018
5
35
Sorun devam ediyor. Şunu keşfettim altyazı gömülü olan filmlerde farklı bir altyazı algılamıyor. Altyazı gömülü değilse benim koyduğum altyaziyi otomatik olarak alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim..

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Sorun devam ediyor. Şunu keşfettim altyazı gömülü olan filmlerde farklı bir altyazı algılamıyor. Altyazı gömülü değilse benim koyduğum altyaziyi otomatik olarak alıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim..

Ne güzel işte, altyazı gömmekle uğraşmazsınız?:alala

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Kolay hocam altyazı gömülü film yada dizi indirmemelisin. Filmi yada diziyi sade indirmelisin. Olmadı sana verdiğim program ile gömülü alt yazıyı filmden çıkarabilirsin.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Alt yazıyı SRT yapmayı denediniz mi?
Benim LG Tv de bir sıkıntı yok ama bütün altyazılarım SRT.

Geri
Üst Alt