Hocam videodaki gibi kırmızı güneş ışığı ve mavi buz ışığı yanıp sönüyor. Çok gerekliyse atayım. Drive'dan video atmak birazcık uğraştırıcı oluyor.ışığın fotoğrafını yakın çekim olarak atarmısın.
Videoyu göremiyorum. Görsel paylaşmayı deneyin.Hocam videodaki gibi kırmızı güneş ışığı ve mavi buz ışığı yanıp sönüyor. Çok gerekliyse atayım. Drive'dan video atmak birazcık uğraştırıcı oluyor.
En mantıklı olan o. Bir problemle ilgili en azından fikir edinebilmemiz için bazı bilgiler gerekir. En sağlıklı çözüm servis kaydı oluşturarak yardım almanız.
Klimanın modelinin yazdığı yapıştırma, cihazın sağ tarafında ve oranın duvara yakın olduğundan dolayı göremiyorum. slowfood
Arçelik'in WhatsApp hattına yazdığımda ise beni direkt arızanın tespit edilmesi için servis talebi oluşturmamı istiyorlar.
Peki teşekkür ederim, bu fikrinizi göz önünde bulunduracağım. Zaten amacım sorun hakkında bilgi varsa onu öğrenmekti. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.En mantıklı olan o. Bir problemle ilgili en azından fikir edinebilmemiz için bazı bilgiler gerekir. En sağlıklı çözüm servis kaydı oluşturarak yardım almanız.
iç-dış ünite hiç devreye girmiyor mu.?Peki teşekkür ederim, bu fikrinizi göz önünde bulunduracağım. Zaten amacım sorun hakkında bilgi varsa onu öğrenmekti. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.