Altus Al 709 E Dikey Derin Dondurucu nasıldır?

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Akradaşlar 1500 tl ye kadar dikey derin dondurucu almak istiyorum. Aklımdaki model Altus al 709 e modeli var. 250 litre kapasitesi olması ve no frost olması bu modele yöneltti. Sizce alınır mı? Bilindik markalarda aynı özellikte derin dondurucular 2500 tl üstünde.

Sizin de tavsiye edeceğiniz bir model var mı?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Akradaşlar 1500 tl ye kadar dikey derin dondurucu almak istiyorum. Aklımdaki model Altus al 709 e modeli var. 250 litre kapasitesi olması ve no frost olması bu modele yöneltti. Sizce alınır mı? Bilindik markalarda aynı özellikte derin dondurucular 2500 tl üstünde.

Bende ugurun sandik tipi var
Eger birdaha dondurucu alacak olsam
Mutlak suretle joker ozelligi arardim

Ister buzdolabı ister dondurucu olarak kullaniyorsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yeni nesil kompresör kullanılan R600 soğutucu akışkana sahip bir derin dondurucu. Arkasında ARÇELİK olması ve servis hizmeti de bu markaya ait olması bana güven verir. Alt markalara her zaman daha çok yakın hissederim kendimi zira bilirim ki ana markalarla aynı mlzeme kalitesine sahiplerdir :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bende ugurun sandik tipi var
Eger birdaha dondurucu alacak olsam
Mutlak suretle joker ozelligi arardim

Ister buzdolabı ister dondurucu olarak kullaniyorsun.

Aslında basit bir termostat oyunu ile bu özellik her DD ye uygulanabilir, düşünen mühendisin aklına sağlık :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Elimde STC 1000 termostat Var
Uygulasam mi yontemi acaba :hihi
Tabi yardim etmen gerekir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Elimde STC 1000 termostat Var
Uygulasam mi yontemi acaba :hihi
Tabi yardim etmen gerekir
Biz, geniş aralık termostat ve bir anahtar aracılığı ile 400 litrelik bir FINLUX derin dondurucuyu ister derin dondurucu ister buzdolabı şekline getirmiştik, sistem de oldukça basit, ne zaman istersen hallederiz kardeşim :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
L
Biz, geniş aralık termostat ve bir anahtar aracılığı ile 400 litrelik bir FINLUX derin dondurucuyu ister derin dondurucu ister buzdolabı şekline getirmiştik, sistem de oldukça basit, ne zaman istersen hallederiz kardeşim :ok

bendeki termostat -50 +99 derece
Aradinda Olcum yapabiliyor
Cift kontakli hem sicak hem soguk.

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Yeni nesil kompresör kullanılan R600 soğutucu akışkana sahip bir derin dondurucu. Arkasında ARÇELİK olması ve servis hizmeti de bu markaya ait olması bana güven verir. Alt markalara her zaman daha çok yakın hissederim kendimi zira bilirim ki ana markalarla aynı mlzeme kalitesine sahiplerdir :ok

Yorum için teşekkürler. Genelde ana markalar tercih ederim ama çok fiyat farklı olunca alt markalara da şans vermek istedim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yorum için teşekkürler. Genelde ana markalar tercih ederim ama çok fiyat farklı olunca alt markalara da şans vermek istedim.
İçiniz rahat olsun çok ama çok doğru bir karar vermişsiniz ve bu kararın doğru olduğunu yıllar yıllar sonra siz de anlayacaksınız :ok

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
İçiniz rahat olsun çok ama çok doğru bir karar vermişsiniz ve bu kararın doğru olduğunu yıllar yıllar sonra siz de anlayacaksınız :ok

Müstakil evimin merdiven altına koyacaktım. Dün ölçtüm ama bu model büyük geliyor sığmayacak diye model küçültme kararı aldık.

almayı düşünüyorum. Çok bir farkı yoktur inş diğer modelle.

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Poliüretan oranı dışında değişeni olmaz :ok

1299 tl -50 tl kupon ile 1249 tl aldım Altus’u. 60 tl Maximum puanıda sayarsam 1180 tl almış oluyorum. Dün bosch, arçelik, vestel, beko bayilerini gezdim. No fros özellikli derin dondurucular 2000 tl üstünde fiyatlar söylediler. Hatta bosch 3000 lira dedi. O an dedim altus tam kesemize göre☺️ Gerçi altus satış bayisi bu modele 1560 tl dedi. Bayiler para kazanmasın demiyorum ama internet ile aralarıda ciddi fark var. Biraz fiyatları uygun tutsalar inanıyorum ki daha çok satış yapacaklar. Ben yıllardır herşeyimi internetten alırım . Hatta beyaz eşyalarımı da internetten alacaktım. Sonra bayiyle sıkı pazarlığa oturdum ve internetten daha uyguna aldım. İstediklerinde fiyatları korabiliyorlar demek.

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Arkadaşlar derin dondurcuyu deneme fırsatı buldum yorum yapmak için yeniden konuyu hortlatmam gerketi. 6 çekmeceli diye geçiyor model ama 6 değil 4 çekmeceli bir model. En üstte 2 adet kapaklı göz mevcut. Bu kapakları biraz diklatli açmak gerek. Sanki kırılacakmış gibi hissi var.

5 adet soğukluk ayar düğmesi var. Bu düğme manuel elle döndürülüyor.

İçinde sıcaklık yeterli olmadığında üst kısımda kırmızı ya da turuncumsu yanıyor.

Kısacası NoFrost derin donruducu alacaksanız tam Fiyat/Performans ürünü. Şuan 1250 tl civarında alınabilecek baska nofrost derindondurucu yok. Pahalı markalara fazla vermeye gerçekten gerek yok.

171FB38C-CD12-4660-A41E-9CC1739D0E0E.jpg
50E8C0D7-E90A-4A7D-898D-EDB1F3F7CEA1.jpg
952DA95D-0AFA-4517-B090-F1FBF0B2060A.jpg

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bu modelin Arçelik joker özellikli olanını kullanıyorum memnunum. Altus Media Markt'ta 1299 liradan satılıyor. No frost dondurucular içinde en uygun fiyatlı sanırım bu model.

Geri
Üst Alt