Aliexpress'ten USB şarjlı LED el feneri aldım

siberyazilimci

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
siberyazilimci
4 fonksiyonlu led el feneri

• Yüksek güç led: El feneri, parlak ve net bir ışın sağlayan 5 yüksek güçlü led ışığına sahiptir ve bu da kamp ve yürüyüş gibi açık hava etkinlikleri için mükemmeldir.
• Şarj edilebilir pil: El feneri, sık sık pil değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırarak ve uzun vadede size para tasarrufu sağlayan bir şarj edilebilir pil ile birlikte gelir.
• Su geçirmez tasarım: El feneri su geçirmez olacak şekilde tasarlanmıştır, bu da tüm hava koşullarında kullanım için idealdir ve yağmurda bile işlevsel kalmasını sağlar.
• Zoom fonksiyonu: El fenerinin yakınlaştırma işlevi yoktur, ancak güçlü led ışıkları geniş ve net bir ışın sağlar ve bu da büyük alanları aydınlatmak için mükemmeldir.
Temel ürün parametreleri:Model: S-141Malzeme: absLamba yuvası: led + cobAydınlatma modu: yüksek/düşük/sos/yan ışıkGüç kaynağı modu: dahili şarj edilebilir lityum pilŞarj yöntemi: mikro usb şarjSu geçirmez: ip64 su geçirmez derece (dalış için kullanmayın)Aydınlatma mesafesi: yaklaşık 100 metreYaşam süresi: 2-4 saatÖzellikler:Yüksek kaliteli sentetik plastik kullanarak, dayanıklı, sert, hasar kolay değil, ve hafif, ön 7 led lamba yuvası, parlaklık son derece yüksek, yaklaşık 100 metre aydınlatmak kolay. Projektör olarak kullanılabilen bir cob yan ışığı ile donatılmıştır.Ürün paketi içeriği:1 * LED el feneri1 * usb şarj kablosu
Almak isteyenler için ürün bağlantısı:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ürün hakkında inceleme videosu:

fiyat uygun fakat malzeme kalitesi çok vasat duruyor.

Güle güle kullanın. Ödediğiniz brüt ücret nedir?

Hiçbir şey değil hayırlı olsun.

Benim hesapta 250 TL göründü.

Yeni hesap açıp satın almak en iyisi.
Yeni hesap açıldığında indirim mi yapılıyor :alala oğluma söyleyeyim G50-70 ana kart baksın bari :)

Yeni hesap açıldığında indirim mi yapılıyor :alala oğluma söyleyeyim G50-70 ana kart baksın bari :)
Evet üstad. Aliexpress'teki esnaflık kimsede yok :)

Mevcut üyeye başka, yeni üyeye başka fiyat. Sevgili oğlunuz teslimat ülkesini İngiltere, para birimini de Euro yaparsa fiyat daha da düşecek. :)
İngiltere'de bir adresin var biliyorsun değil mi üstad :)

Evet üstad. Aliexpress'teki esnaflık kimsede yok :)

Mevcut üyeye başka, yeni üyeye başka fiyat. Sevgili oğlunuz teslimat ülkesini İngiltere, para birimini de Euro yaparsa fiyat daha da düşecek. :)
İngiltere'de bir adresin var biliyorsun değil mi üstad :)
Biliyorum :ok , söyledim " yarın bakayım baba " dedi ( bu arada bana sürpriz yaptı geçenlerde, yazayım dedim "gerek yok baba " dedi ama izin alırsam yazacağım :)

Biliyorum :ok , söyledim " yarın bakayım baba " dedi ( bu arada bana sürpriz yaptı geçenlerde, yazayım dedim "gerek yok baba " dedi ama izin alırsam yazacağım :)
Evvela sıhhat üstad. Şifalar dilerim.

Geri
Üst Alt