Zekalarına hayranımBu çinlileri anlamakta zorluk çekiyorum. Arkadaş tamam üretim gücü elinizde istediğiniz çoğu şeyi üretibiliyorsunuz fakat neden hala sahtekarlık peşindesiniz.
ortalama zekaya sahip adam bunu yapmaz. Hele ki bu ürünü para koruması olan sanal pazarda satmaya hiç kalkmaz.Zekalarına hayranım
Hocam aslında sahtekar 40 liraya SSD alabileceğini düşünenler olabilir mi 40a alayım 500e en kötü okuturum diye düşünüyorlar belkide.Bu çinlileri anlamakta zorluk çekiyorum. Arkadaş tamam üretim gücü elinizde istediğiniz çoğu şeyi üretibiliyorsunuz fakat neden hala sahtekarlık peşindesiniz.
Ava giderken avlamak diyorsunHocam aslında sahtekar 40 liraya SSD alabileceğini düşünenler olabilir mi 40a alayım 500e en kötü okuturum diye düşünüyorlar belkide.
Çeşit çok. Ama işe yarar ürün de fazla. Türkiye'ye özel ilgi gösteriyorlar. TL fiyatlandırma, vergiyi peşin alma, daha hızlı kargolama gibi.o neki bakın neler var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ve neler neler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben hayran kaldım üstad bu zekaya. Nasıl bir sistem yaptıysa o basit kutunun içine Windows yerel disk olarak algılıyor aynı zamanda Keyifli bir dispute süreci olacak.ortalama zekaya sahip adam bunu yapmaz. Hele ki bu ürünü para koruması olan sanal pazarda satmaya hiç kalkmaz.
Böyle düşünmek yanlış olur. Sonuçta Çin orası. Fiyat algısı başka. Bize çok pahalı gelebilecek şeyleri onlar çok düşük maliyetlerde üretebiliyorlar. Bedava ürün gönderdikleri de oldu.Hocam aslında sahtekar 40 liraya SSD alabileceğini düşünenler olabilir mi 40a alayım 500e en kötü okuturum diye düşünüyorlar belkide.