Elektronik değil. Diş ile alakalı malzemeŞahıslar için basitleştirilmiş usulde işlem yapabilme limiti 150 Avro ’dur. bunun ğzerinde bir miktar verildi ise ve elektronikse gümrükte takılma yaşayabilirsiniz bu durumda.
Toplam 4 sipariş ve hepsi 2500 toplam1. yaptığınız işlemin ücreti nedir.
2. bu yıl içerisinde kendi adınıza kaç defa yurtdışından sipariş geçtiniz.
Limite takılmamanız gerekiyor. Siparişinizde ki ürünler ithalat belgesine tabi olabilir mi.?Toplam 4 sipariş ve hepsi 2500 toplam
Aynisindan birkez daha sipariş gecmistimLimite takılmamanız gerekiyor. Siparişinizde ki ürünler ithalat belgesine tabi olabilir mi.?
fiyat ve adet limitine takılmamanız gerekirdi. Aracı firmayla hızlıcı iletişime geçin aksi durumda beklediğiniz her gün için ardiye ücreti ve ordino parası talep ederler.Aynisindan birkez daha sipariş gecmistim
fiyat ve adet limitine takılmamanız gerekirdi. Aracı firmayla hızlıcı iletişime geçin aksi durumda beklediğiniz her gün için ardiye ücreti ve ordino parası ta
Şuan gümrükte gözüküyor.Yani
Bu ürün Türkiye'de gümrükte şuan dimi
157,81 x 5 alıntısı acaba aşağıdaki kurallara uygun mu bilmiyorumAynisindan birkez daha sipariş gecmistim
Siparişinizin gümrükte ek bir işleme tabi olması veya takılması riskini önlemek için lütfen aşağıda yer alan bilgileri dikkatlice okuyun.
Ürününüz aşağıdaki durumlarda gümrükte takılabilir:
- Ürünü teslim alacak kişinin isim ve adres bilgisini eksik veya yanlış girdiyseniz,
- Ürünü teslim alacak kişi için bir şirket veya işletme adresi belirttiyseniz,
- Satın alma işlemi sırasında TCKN bilgisini eksik veya hatalı girdiyseniz,
- Bir ay içerisinde 5 adetten fazla sipariş verdiyseniz,
- Aynı üründen tek siparişte 2 adetten fazla talep ettiyseniz,
- Satın aldığınız ürün 30 kg’nin üzerindeyse,
- Satın aldığınız ürünün fiyatı ve vergiler toplamı 150 EUR üstündeyse,
- Eğer satın aldığınız ürün kitapsa ve ürünün fiyatı ve vergiler toplamı 1500 EUR üstündeyse ürünleriniz gümrükte takılabilir
Yukarıda belirtilen koşullardan herhangi biri geçerli değilse, siparişinizin nakliye durumuna bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapabilirsiniz.
Kargonuzu yine de teslim almak isterseniz ithalat işlemlerini tamamlamak için sizden ek belgeler talep edilebilir. Sonraki adımlarla ilgili olarak nakliyenizden sorumlu kargo şirketi sizinle iletişime geçecektir. Bu hizmet için sizden ek ücret alınacaktır.
Gecen hafta 65watllık 3 adet şarj cihazı siparişim elime ulaştı.157,81 x 5 alıntısı acaba aşağıdaki kurallara uygun mu bilmiyorum
NOT: Alıntı Amazon'dandır
3 olduğu için olmasın ,kuralda 5 diyor ya.Gerçi ben bilmiyorum ahmet alıntıladığım yerde yazıyordu.Gecen hafta 65watllık 3 adet şarj cihazı siparişim elime ulaştı.