Aliexpress 5/4 35/5 105/15 Dolar Kupon Fırsatı

K Çevrimdışı

kralmali

Yeni Üye
16 Kas 2018
14
32
Merhaba arkadaşlar.
Malum 11.11 geliyor indirimler başlayacak fakat 11.11 öncesi biraz hareket isteyenler için kupon bulamayanlar için yeni abonelik yöntemini anlatacağım. Dediklerimi tam yaparsanız ban yemeden alışveriş yapabilirsiniz.
Burada anlık gelen kuponları paylaşacağım. Kuponlar sınırlı sayida geliyor kaçırmak istemiyorsanız takibe alin favoriye alin hwe yorumumda kupon ve uygun ürün paylaşacağım. Ayrıca yakalayanlar için yöntemde anlatacağım. Bunun yaninda banggood GearBest tarzı sitelerinde indiriminden bahsedeceğim ve etkinliklerini paylaşacağım. Umarım herkese faydalı bir paylaşım olur. Bu paylaşımı telefondan yaptığım için yazım hatası olursa kusura bakmayın.
Ilk önce AliExpress kuponlarini paylaşayım.
ALISALE10 100 DOLARDA 10 DOLAR
backit11 ve zozi11 60 dolarda 8 dolar
Yeni kullanıcılar için 5 dolarda 4 dolar
backitnewall11
backinew11
nahalyavunew11
Bu kuponları farklı bir yol ilede kullanabilirsiniz onuda anlatacağım.
Bu yöntem yeni kullanıcı yöntemi. Ben bunu biliyorum diyip es geçmeyin. Artık değişti herşey okuyun bir gün size degilsede bi dostunuza faydası olur. Adım adim anlatacağım.

İlk önce AliExpress hiç kullanmadığınız bir cihaz varsa ona bu linki ( ) gönderin eğer yoksa tarayicidan gizli sekmeden linki açın.
tiklayin ve kopyalayın. Link önemli kuponları link üzerinden gelecek.
1. Linki gizli sekmeden veya daha once kullanılmamış cihazdan açın.
2. Daha once AliExpress'te kullanmadığınız bir mail adresi ile kayıt islemini yapın.
3. Maile gelen doğrulama mailini açın ve dogrulama islemini yapin.
4. Adresler kısmından adresinizi ekleyin fakat normal kullandığınız adreslerden farklı olsun varsa başka adres yoksa ev adresinizde ufak değişiklikler yapın. Örneğin mahalle yerine mah sokak yerine sk ve adres sokak kismina il ilçeyi ekleyebilirsiniz. Telefon numarası kısmına farklı numara yazın eş dost birini yazabilirsiniz zaten aramıyorlar kargonuz geldi diye veya sallayabilirsiniz önemli değil. Isim kisminada aile bireylerinden birini veya apartmanda tanidiginiz birini yazın. İş yeri adresinizde musaitse orayida yazabilirsiniz.
5. AliExpress'te daha önce kullanmadığınız bir kart varsa onunla yoksa eğer sanal kart ile ( daha once sanal kullandiysaniz bankanizi arayın ve sanal kartı kapattirip yeniden açın bu işlem ücretsiz ve sınırsızdir) alışverişinizi yapın.
6. hesabınıza
5 dolarda 4 dolar
35 dolarda 5 dolar
105 dolarda 15 dolar
Kuponlar gelmiş olacak. Ilk etapta bunları kullanmayın. Yeni kullanıcı kuponu olarak yazdığım ve daha sonra yazacağım kuponlari satın alma ekranında kod kullanın bölümünde yazin böylece 2 adet 5 dolarda 4 dolar indirim almış olacaksınız.
Link önemli kuponlar oradan gelecek bilginiz olsun.
Kupon geldiğinde yoruma atacağım.
 
Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kralmali

Yeni Üye
16 Kas 2018
14
32
haklısın hocam ama yinede uyguna geliyor satıcıyla iletişme geçip düşük fiyat yazmasını isteyebilirsiniz
 
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
51
haklısın hocam ama yinede uyguna geliyor satıcıyla iletişme geçip düşük fiyat yazmasını isteyebilirsiniz
Dusuk fiyat durumunda sizden evrak istenir ispatlamaniz icin evrak yoksa gumruk turkiyedeki muadillerinin fiyatina bakar o fiyat uzerinden yuzde 20 arti 8 lira gumruge sunma ucreti arti yuzde 1 damga vergisi alinir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 dolar eksik vericez diye bu kadar firildaga gerek var mi o da ayri konu sitenin firildagina soyle etrafindaki 20 yasindaki yuzu sivilceli youtube takipcilerine ogretmek icin video ceksin :haha1
 
Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
50
haklısın hocam ama yinede uyguna geliyor satıcıyla iletişme geçip düşük fiyat yazmasını isteyebilirsiniz
Çoğunlukla, ufak tefek şeyler alıyordum, damat vergisi gelince bir iki parça şey aldım, 2 dolarlık ürüne bile 12₺ lira ödeyince kendi çapımda alış verişi kestim... Bu kimsenin umurunda olmayabilir, tavşan dağa küsmüş denilebilir ama benim elimden gelen budur.
 
K Çevrimdışı

kralmali

Yeni Üye
16 Kas 2018
14
32
hocam vergide beyan esas misal aracım için burada aynısını 1500 liraya satılan logo geri görüş kamerasını 560 liraya aldım 20 dolarlık mühürlü fatura kestirip bana atması istediğim onuda gümrüğe sundum 40 lira gibi bir vergi ödedim.

ayrıca alacağınız 150 200 liralık alışverişlerinizi 5 dolar yazarlarsa kutu da çok büyük değilse o fiyat üzerinden vergilendiriyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca gaming kulaklık alacam 11 11 günü 100 lira bu kodla da 25 lira indirim ile 75 liraya gelecek +15 vergi desen 90 lira tr de aynısı ne kadar 150 200 lira dediğiniz gibi 1 2 dolarlık ufak tefek şeyler için en az 10 lira vergi çıkıyor değmiyor. ama yinede tr fiyatlarına göre baya avantajlı
 
TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
44
Çok kötü oldu bu vergi işi... Trde bulunmayan ufak tefek şeyler alıyorduk... Beklemesi hariç..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri