Aksiyon Kamerası

S Çevrimdışı

SİGORTACI

Yeni Üye
29 Tem 2018
39
54
Merhaba Arkadaşlar,

Oğlum (11 yaşında) aksiyon kamerası istiyor,A101 ve Migros'ta 80-90 T.L. civarında iki ürün gördük ama genel bir araştırma yapınca oyuncak olarak bile kullanılmayacağı anlaşılıyor.Aksiyon kamerası alırken nelere dikkat edilir?Fiyatlar ne seviyededir?Nereden alınır?(Bana kalırsa gelip geçici bir heves gibi duruyor ama araç kamerası olarak falan da kullanılıyor galiba)
Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Eken h9 alabilirsiniz 300 lira civarı bir fiyatı var. En ucuz iş görecek cihazlardan birisi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
Xiaomi Yi Aksiyon kamerası listenize ekleyin 400tl civarında.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

İki yıl önce buna benzer bir şey almıştım oğluma, gerçi o zaman fiyatı 90 liraydı, hevesi geçene kadar kullandı, fazla para vermemek için güzel seçenek tavsiye ederim.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Tam olarak ne için kullancak çok ucuza iş görsün diyorsanız bir marka önerecegim . Yada az elle tutulur bişe olsun güzel çeksin derseniz de sjcam yada Xiaomi olabilir.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
İlk olarak ucuz olan model bu ben bir ara kullandım.

Buda benim kendi çektiğim video .

Buda orta fiyatlı bir model gayet kullanışlı ve görüntü kalitesi iyidir .

Screenshot_20180808-174045.png

Yi lerde güzel ama detaylı bilgim yok onlar hakkında hangi modeli daha iyidir diye o yüzden paylasmadim

S Çevrimdışı

SİGORTACI

Yeni Üye
29 Tem 2018
39
54
Tam olarak ne için kullancak çok ucuza iş görsün diyorsanız bir marka önerecegim . Yada az elle tutulur bişe olsun güzel çeksin derseniz de sjcam yada Xiaomi olabilir.
Sadece Heves etti :)
Domestos Domestos beni çok iyi anlamış .Ama öyle bir çıkmaz ki belki de çocuğun kameramanlık kariyerini başlamadan bitirmeyelim diye olabildiğince düzgün bir şey de almak lazım.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Domestos Domestos beni çok iyi anlamış .Ama öyle bir çıkmaz ki belki de çocuğun kameramanlık kariyerini başlamadan bitirmeyelim diye olabildiğince düzgün bir şey de almak lazım.

En iyisini istiyorsanız adres Sony. Ama fiyatı da ona göre maalesef.
Teknik yönünü geliştirebileceği bir cihaz bakın derim. Sonuçta araştırıp öğrendikçe ilerleyebilir. Cihaz alması yetmez.
Bu cihazlar hakkında bilgi birikimim yok maalesef ancak Xiaomi'yi bir araştırın derim. Ürünleri tutulan bir firma ve internette destek yönünden bolca içerik bulabilir belki.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Kariyer zaten ilk makine ile körelmez çocukta ışık varsa üzerine koyarak gider, geçici heves varsa gelecek yıl kamerayı nereye koyduğunu bile unutacak... Seçenek tabiki de sizin ama bende tecrübelerimi yazıyorum.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
SJCAM 4000 wifi öneririm. Eğer sizde araç kamerası olarak kullanacaksanız.
AliExpress ten uygun fiyata sipariş edebilirsiniz. Ben ordan aldım. Orjinal olmasına dikkat edin. Veya SJCAM 4000 de olabilir uygun olsun derseniz.
Görüntü kalitesi açısından GOPRO kadar olmasada onun muadili bir üründür
Nette biraz araştırma yapın derim

S Çevrimdışı

SİGORTACI

Yeni Üye
29 Tem 2018
39
54
Arkadaşlar teşekkür ederim,
şimdilik konuyu erteledik,çünkü telefon değiştirme ve kamera seçeneği arasında telefonu seçti.Seneye yaza kadar bizim gündemden çıktı ama forumda da konu eksik kalmasın, üye olmasa da çok insanın bu bilgilerden faydalandığını biliyorum (ben öyleydim en azından).

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Arkadaşlar teşekkür ederim,
şimdilik konuyu erteledik,çünkü telefon değiştirme ve kamera seçeneği arasında telefonu seçti.Seneye yaza kadar bizim gündemden çıktı ama forumda da konu eksik kalmasın, üye olmasa da çok insanın bu bilgilerden faydalandığını biliyorum (ben öyleydim en azından).

Telefon konusunda da yardımcı olabiliriz, hiç sorun değil. :sirit

Geri
Üst Alt