aksahome.com

SenolEker Çevrimdışı

SenolEker 

Aktif Üye
31 Tem 2021
127
60
Bir hısım buradan "alışveriş" yapmış. Sitedeki telefon numarası İngiltere, adres var ama büyük ihtimal çakma (maps'ten kontrol edilemiyor) kurbanlarını instagram'dan avlıyor.
15 gün kadar oyalamışlar, sonra telefonlarını engellemişler, başka telefondan arayınca (müşteri gibi) açmışlar ama durumu anlayınca onu da engellemişler. Etbis, sabit telefon v.s. gibi şeyler hakgetire. Açıkça belli ki dolandırıcı. Bana sordular, keşke önceden sorsalardı.
"Bankaya gidip harcama itirazı yapın, sonra da savcılığa gidip şikayet dilekçesi verin" dedim.
Bir siteden alışveriş yapacaksanız, eğer etbis sitesi çalışıyorsa, ETBİS kaydını kontrol edin, sabit telefon var mı bakın, adresini google maps'ten kontrol edin.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ekim ayının 10nunda açılmış web sitesi ,daha yeni bir web :)

alodan-201.png

alodan-202.png

SenolEker Çevrimdışı

SenolEker 

Aktif Üye
31 Tem 2021
127
60
Valla whois bakmadım bile, alan adı 20 yıllık da olsa site zaten avaz avaz çığlık atıyor dolandırıcıyım diye.
Umarım bankadan chargeback ile paralarını alırlar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Valla whois bakmadım bile, alan adı 20 yıllık da olsa site zaten avaz avaz çığlık atıyor dolandırıcıyım diye.
Umarım bankadan chargeback ile paralarını alırlar.
İnşallah geri alabilirler.Ben senin vediğin linke ilk girdiğimde "bu fiyata makina mı olur" dedim inan :) ilk işim de web sayfalarında gezmek oldu,adetimdir.Biz geçen yıl bina yalıtımı yaptıracaktık,toplantıda çağırdılar gittim ,kişi bize anlattı anlattı ,ben "kurumsal firmasınız ,web adresinizi verin inceliyeyim" dedim.Onlar da 7-8 aylık web sayfaları vardı ,evde sayfalarını yapan firmayı aradım ,biraz konuştuk.Sonra yöneticiye "ben yokum bu işte" dedim ve nedenini anlattım ,bazı nedenler ortaya sürüp yaptırmaktan vazgeçilmişti o firmaya.Çünkü yüklü bir ön ödeme istiyordu :) Neyse ,inşallah paralarını alabilirler geriye.

Geri
Üst Alt