Aklından Geçirdiğin Şeyin Reklamının Karşına Çıkması

Biz de evde bir eşya konusu konuştuğumuzda hemen karşımıza onunla ilgili reklamlar,tanıtımlar çıkıyor.Bazen evdekilere söylüyorum bizi dinliyorlar galiba,konuştuklarınıza dikkat edin diye. :ok :hihi
Senin haberin yok tabii ,ben söylüyorum "bunun reklamını koyun" diye sevgili @akrep2018 :haha1

Aklımdan geçirdim deme sakın :kiskis
NOT:
Sevgili @Salih445 sakın üzerine alınma ,bu tamamen sevgili By_Trol ile alakalıdır :)
Ben masumum film izliyordum. Filmin adı " Daha hızlı daha öfkeli " Reklam arası tavsiyeforumu oldu. Gece kuşu değilim.:)

Ben buradaki " En not . " u anlamadım :)
Ek olacak
cep telefonundan yazı yazınca ve dikkat etmeyince saçma kelime çıkabiliyor
Geçenlerde de oldu aynısı .

Uyarınız için teşekkürler.

kameradan dudaklarını okuyor yazılımla yapay zeka...

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamlar .

Geçen yıllarda bu konuda yabancı ülkede bır siyasetcide dile getirmişti biz takım elbise den konuşuyoruz bı anda karşımıza takım elbise reklamları çıkıyor diye sonra ne oldu bilmiyorum kesin adamı susturmuslardir.icin içinde para oldumu korkulur Google dan

Yine oldu inanamıyorum? En son 2 sene önce izlediğim Meaty&Cheesy kanalı aklıma geldi, sonradan ana ekranıma düştü? İşin garibi hayvan gibi izlemeye başladım? (!)

Hocam belki o kanalın içerdiği bir yemeği yada ürünü aramışsınızdır düşünceyle gelmesi şuan için sadece tesadüf olabilir yada dediğim gibi ürün bazında bir aramanız sonrası 2 yıl önceki veriyle çakıştırıp yapmış olabilir :)

Hacı forever ?

Geri
Üst Alt