Akıllı TV Twitch Uygulaması

• Konbuyu başlatan m.menguc
  • Başlangıç tarihi
M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Samsung 49" MU7400 televizyonum var. 2 gün öncesine kadar Twitch uygulaması sorunsuz çalışırken artık bu uygulama desteklenmiyor gibi bir hata alıyorum. Diğer markalarda da mı böyle yoksa Samsung TVlerde gerçekleşen bir durum mu?

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Samsung TVlerdeki Twitch uygulaması resmi uygulama değilmiş. Aslında Twitch'in sitesinden desteklediği platformlara bakarsak TV hiç yok. TVden chromecast, PS4, XBOX 360 üzerinden izleyebiliyorsunuz. Resmi olamayan uygulama neden kalktı onu bilmiyorum ama reddit gibi yabancı forumlarda tartışılıyor bolca. Dünya kadar ip tv uygulaması var hiçbirini kullanmıyordum. Bir Twitchimiz vardı o gitti.

turkaahmet Çevrimdışı

turkaahmet

Aktif Üye
24 Ocak 2019
108
44
evet uygulamaya tıklayınca bu twitchtv sonlandırıldı ve artık kullanılmıyor yazıyor. seçili öğeyi silmek istiyor musunuz yazısı çıkıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben baktım da ,bahse konu olan uygulama free değil zaten,acaba dedim onun etkisi varmıdır kalkmasında sevgili turkaahmet turkaahmet ?

turkaahmet Çevrimdışı

turkaahmet

Aktif Üye
24 Ocak 2019
108
44
kullanıcı hesabım yoktu ama canlı yayınları izlemiştim ücretli uygulamaysa bile sonlandırıldı yazması garip kredi kartı ekranı falan gelmesi yada kullanıcı girişi ekranına atması gerekli diye düşündüm.

Geri
Üst Alt