temizliğini nasıl yapıyorsunuz.?Merhaba, yaklaşık 4 yıldır eşimle xiaomi 3.5 litrelik olan versiyonunu kullanıyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kullanım sıklığımız haftada 2 kere akşam yemeği için, 1 kere kek yapmak için, 1 ya da 2 kere de kahvaltıya patates kızartmak için.
Balığı ve tavuğu çok güzel pişiriyor, en sevdiğim özelliği ise portatif bir alet olduğu için, hanım balık yapacağı zaman balkona götürüp çalıştırıyor ev kokmuyor.
Siz 3 kişilik aile olduğunuz için daha büyük hacimli olanı öneririm.
Çevremdeki arkadaşlarda genel olarak xiaomi, philips, tefal ve cosori markaları var. Aralarında güç olarak pek fark yok, bence bu markalar arasından büyük hacimli, mutfağınıza yakışacak bir model seçin.
Ve bu kalıntıları da bırkalamaya kalkarsanız çoğu cihaz garanti dışı kalmakta. Nette bir süre kullanıldıktan sonra sökülen bir sürü cihaza ait video olması lazım. Şu ana kadar bu forumda yazmadım ukala demesinler diye ama; meslek olarak şu an yapmasam da aşçılık diplomasına sahip biri olarak, ben evime sokmam bu zımbırtıyı. Ayrıca aksamı plastik, pişirme haznesi teflon, bu da bonusu... İsteyen alır tabi, bir şey demeye hakkım yok. Ben 100'lük kuzinem ve anam/babam teknikleriyle mutluyumÜstat bu lanet cihaz iyi, güzel, hoş fakat temizliği nedeniyle benim kafamda ÇOK BÜYÜK soru işaretleri bırakıyor.
Bildiğin üzeri yağlar birden fazla ısı maruz kaldığında kanserojen etkiye sahip oluyor.
Reziztansa sıçrayan, buharlaşan yağ, yiyecek kalıntılarını cihazı komple sökmeden temizlemek pek mümkün değil. Her kullanımda rezizstanstaki kalıntıların yemeğe karışma ihtimalini düşünmeden edemiyorum.
çıkan parçasını dümdüz bulaşık makinesine, rezistansını da arada bir diş fırçasıylatemizliğini nasıl yapıyorsunuz.?