teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu gün emekli maaşımı çektim ,geçe aydan kısarak biriken 700 tl vardı fazladan,hanımla Çankaya'ya gittik ,o Kemeraltı'na ben Çankaya'ya :) Bu kumandayı sormadığım yer kalmadı,hatta bizim uzay elektroniğe gittim ilk başta,yoktu ,orada bulunan bir kişi (bana kumandanın piri dendi,o yok diyorsa yoktur da dendi) "Bunu burada bulamazsın yok bu kumanda" dedi. Ben de "bulamazsam da sorun değil geziyorum" dedim ,ve sonunda kumandayı buldum ,hem de süper ucuz fiyata :)
Hatta satıcı bana "abi peşin mi vereceksin yoksa kart mı" dedi ,peşin dedim ama tabii ATM'den çekeceğim.Atmye gittim "günlük limitiniz dolmuştur" dedi ,tekrar satıcıya gittim ve durumu anlatıp "bari havale edeyim" dedim ,o da bana "abi gel sana okuturum kartı aynı fiyata veririm" dedi (Allah razı olsun), kumandayı aldım ve doğru uzay elektroniğe gittim ,baktım bana "hiç bir yerde bulamazsın" diyen kişi de orada :haha1 Çantadan kumandayı çıkartıp gösterdim üstelik fiyatını da söyledim ,inanamadılar :hihi Şimdilik fiyatını ve aldığım yeri yazmıyorum ama belki yarın yazarım :)
Bu kumanda kodlanıyor üstelik, ve şarjlı kumanda ,dün bana gelen zgemma da ve S11 de denedim mükemmel çalışıyor tavsiye ederim :ok ,İzmir'lilere duyurulur (adres ve fiyat yarın)

WhatsApp-Image-2024-09-19-at-23.56.29-1.jpg

WhatsApp-Image-2024-09-19-at-23.56.29-2.jpg

WhatsApp-Image-2024-09-19-at-23.56.29.jpg

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
İyi günlerde kullan, aslında senin diğer konuyu görünce Air mouse aklımdaydı. Hatta The_SreT The_SreT geçen aylarda Air mouse almıştı, konusuda vardı bulamadım, onu önerecektim ama 3 uydu filan işin içine girince uymaz diye yazmadım :) Bana da böyle bir şey lazım, The_SreT The_SreT in aldığıyla bunu karşılaştırmak lazım. Onunkinde klavye yok hatırlıyorum.

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
İyi günlerde kullan, aslında senin diğer konuyu görünce Air mouse aklımdaydı. Hatta The_SreT The_SreT geçen aylarda Air mouse almıştı, konusuda vardı bulamadım, onu önerecektim ama 3 uydu filan işin içine girince uymaz diye yazmadım :) Bana da böyle bir şey lazım, The_SreT The_SreT in aldığıyla bunu karşılaştırmak lazım. Onunkinde klavye yok hatırlıyorum.
The_SreT The_SreT in kullandığı g20s pro modeli diye hatırlıyorum 500tl civari amazonda vardı.

Link

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
teraspy teraspy
Du bi dakka şimdi, salak oldum ben...:alala
Bu eleman tv için mi yoksa uzaktan pc kontrol edebiliyordumuydumuştuk?

Ok, maytap geçebilirsiniz, cühelalık zor zenaat :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy
Du bi dakka şimdi, salak oldum ben...:alala
Bu eleman tv için mi yoksa uzaktan pc kontrol edebiliyordumuydumuştuk?

Ok, maytap geçebilirsiniz, cühelalık zor zenaat :kiskis
Şimdi takıp denedim ,hanıma da "gel vidyo çek" dedim ama nerede yayınlayacağım ki vidyoyu ,benim lenovada çalışıyor problemsiz :) Vidyoyu bekozap'a yükleyip link veririm :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Buldun mu noktayı abi... :haha
Tam benim ilacım.

Ama almam. Çok fena olur sonra.
Zati sıpa kablosuz klavye mouse ile çözmüş olayı da, benim haberim yok:kiskis
Aslında pc kullanımı zor bana göre, bende de var kablosuz klavye ve fare fakat ha bire pili tak, klavyeyi yanına al ,işin bitince de pili çıkart , klavyeyi kaldır artık zor gelmeye başlamıştı (android S11 uydu alıcısında) ,hiç değil ise bu şarjlı,üstelik ufacık ,kullanılmadığı zaman uyuyor, TR karakter sorunu olur mu bilmiyorum bile ,ama süper işimi gördü, fiyatının yarısına aldım,hatta belki de daha da ucuza :)

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203
Aslında pc kullanımı zor bana göre, bende de var kablosuz klavye ve fare fakat ha bire pili tak, klavyeyi yanına al ,işin bitince de pili çıkart , klavyeyi kaldır artık zor gelmeye başlamıştı (android S11 uydu alıcısında) ,hiç değil ise bu şarjlı,üstelik ufacık ,kullanılmadığı zaman uyuyor, TR karakter sorunu olur mu bilmiyorum bile ,ama süper işimi gördü, fiyatının yarısına aldım,hatta belki de daha da ucuza :)
teraspy teraspy abi güzel günlerde kullanın
Adres ve fiyati yazayım demiştiniz paylaşırsanız seviniriz.

Geri
Üst Alt