ACİLL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
VESTEL UD9360 V5 SERİSİ YAZILIM YUKLERKEN TV ACILMADI STANDBAY ISIGI YANIP YANIP SONUYOR BENIM KENDI VERSYONUM V4 SERİSİYDİ . ACILMAYAN VERSYON V5 7.16.0 NAPMAM LAZIM ACİL YARDIMMM

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
20191201_175921.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Napmam lazim acil biri yardim.edebilirmi

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Kimse yardim etmiycek anlasilan biz servise vericez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tv fişe takilir takilmaz stanbay isigi kendi kendine yanip sonuyor ekrana isik fln gelmiyor simsiyah vestel yazisi dahi cikmiyor yani ekran acilmiyor

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Allahım yine gelmiş burayı acil servis zanneden bir kardeşimiz daha :kiskis

Evet kardeşim burada kimse size yardım etmeyecek, verin tv yi servise lütfen :ok

İnsaf yahu, Saat 17:39 da konuyu açıp, 2 saat bile olmadan 'Kimse yardım etmeyecek galiba'' yazmışsınız.

Konu açış şekliniz yanlış, forum düzeni zaten hak getire, sevgili @Domestos sizi uyaracak bir mesaj içeren mesaj atmış. Tüm bunlar umurunuzda değil ama ''bu forumda kimse yardım etmeyecek galiba'' diye sitem etmek serbest.

Güzel dünya :ok

F Çevrimdışı

Fblue

Aktif Üye
10 Eki 2018
134
40
Sevgili adem efendi benim tv min yaziliminin cokmeei bu siteden fikoloji arkadasa sorup indirdigim yazilim yuzunden olmustur dm mesajlarinda kendisiyle konustum simdi kalkmis bana direk servise ver diosun ben bilmiyorum sanki vermeyi acil yardim yazdimsada keyfimden yazmadim evde coluk cocuk var sen keyfe keder yardim isteyene servise gonder demeye devam et

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sevgili adem efendi benim tv min yaziliminin cokmeei bu siteden fikoloji arkadasa sorup indirdigim yazilim yuzunden olmustur dm mesajlarinda kendisiyle konustum simdi kalkmis bana direk servise ver diosun ben bilmiyorum sanki vermeyi acil yardim yazdimsada keyfimden yazmadim evde coluk cocuk var sen keyfe keder yardim isteyene servise gonder demeye devam et
Sen önce sakin olmayı, sonra da terbiyeli olmayı öğrenene kadar sana benden destek yok Fblue efendi.

Sen bu foruma üye olurken okuduğun detaylı bilgiler içerisinde ''YAZILIM YÜKLEMEK RİSKLİ İŞTİR, MECBUR DEĞİLSENİZ YÜKLEMEYİN'' diye 40 ayrı yere yazdığımız yazıları görmedin mi de şimdi bir de kalkmış, saygısızca ithamda bulunuyorsunuz size yardım için yazılım vermiş birisine.

Burası dingonun ahırımı? Babanızın dükkanı mı? Vestel destek hattı mı? herhangi bir firmanın müşteri hizmetleri falan mı sandınız da kendinizi böyle posta koyma hakkı ile donatılmış görüyorsunuz.

Vermiyorum yazılım size, haydi buyrun gidin şimdi kime şikayet ediyorsanız edin bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt