Acil yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö Çevrimdışı

Ömer 66

Kayıtsız / Doğrulanmamış
IMG-20250110-WA0005253b08303104cda0e.jpg
. Anakart değişimi olmadı.Film izlerken ekran gitti. Sonrasında pover tuşuna basınca ekrana Vestel yazısı gelip gidiyor sonra power ışığı yanıp sönüyor açılmıyor . yazılımsal olabilir acil yardım mevcut yazılımını istiyorum teşekkürler.

Ö Çevrimdışı

Ömer 66

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Durumunuz acilse servisten yardım alın.
Aman Allahım ben nasıl düşünmedim.tesekkurler.si bu zekayla burda harcanıyor sunuz.

Aman Allahım ben nasıl düşünmedim.tesekkurler.si bu zekayla burda harcanıyor sunuz.
Burası bir yardımlaşma amacı ile kurulmuş bir site ise durumunu izah ettim .servis arayıp durumu çözmeyi bende biliyorum .mevzuya hakimsen yardım edebilirsiniz değilseniz boş yapmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,049

Burası bir yardımlaşma amacı ile kurulmuş bir site ise durumunu izah ettim .servis arayıp durumu çözmeyi bende biliyorum .mevzuya hakimsen yardım edebilirsiniz değilseniz boş yapmayın
Ücretsiz yardımlaşan hiçbir platformda ACİL diye bir kavram olmaz. Durumunu arz edersin, sonra sana yardımın gelmesini beklersin. İşin acilse, bastırırsın parasını, anında işini hallederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt