Karışmazlar diye bir dünya yok. Biz ona komisyonu alıp susmak diyelim.Onlar aracı fazla etliye sütlüye karışmazlar internet alışverişlerinde satıcı birde bilinlinçli tüketici çok önemli .
Şimdi THH satıcıyı haklı bulabilir mi ? bulabilir hasarlı olduğunu gördüğün kargoyu teslim almasaydın derlerse.
Gitti paracıklar Allah'tan olabildiğince tüketici lehine karar vermeye çalışıyorlar yoksa tüketicinin hali nice olurdu
Teşekkür ederim, sorunu yeni çözebildik ama en son mesajımda son durumuyla ilgili bi kaç sorum vardı, bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirimHer zaman söylüyoruz. Binlerce lira veriliyor. İnternetten alınıyor hâliyle daha uygun olsun diye. Ama şu gelen kargoda en ufak bir yırtık bile varsa almayın. Yahut tutanak tutarak alacağınızı belirtin. Tutmuyor mu almayın geri gitsin. Ben teslim ettim diye işaretler buraya bırakırım mı diyor. Bıraksın. Bunları yaşadım ben. 200.000 tl lik mama mng tarafından gönderildi. Mamalar yırtık pırtık. Fare kemirmesi bile vardı. Almam dedim biz buraya kapının önüne yığarız resim çekeriz. İster alın ister almayın dedi. Siz bilirsiniz dedim. Deli gibi indirdiler mamaları. Elemanlardan imza istemişler atmadılar tabi ki. Sonra gittiler. Mng şubesi aradı kimlik no istedi vermedim. Her türlü Çakallığı denediler. Sms bile attılar ürünleri teslim aldığınızı onaylıyormusunuz diye. Sonuç geri gelip mamalari hammal gibi tekrar arabaya yüklediler götürdüler. Demem o ki ürününüz size geç ulaşır. O heyecan hemen açalım izleyelim olsun bitsin heyecanını ne yazık ki biraz daha geciktirmek gerekiyor böyle durumlarda. Geçmiş olsun umarım tamamiylr halledilir çözüm