Acil TV Önerisi

Z Çevrimdışı

zaferce

Yeni Üye
11 Haz 2018
12
36
Herkese merhaba foruma yeni üyeyim. 2 Hafta sonra düğünüm var. En kısa zamanda bir TV almak istiyorum ama tv modelleri derya deniz içinden çıkamıyorum. Öncelikle büyük ekran istiyorum. Smart özelliğini çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum. Netflix üyeliğim var. TV yayını içinde Tivibu süper paket kullanmayı düşünüyorum. Sürekli film ve dizi izleyen biriyim. eşimde bu şekilde. Bunların dışında haftada bir kaç saat oyun oynarım. İşin içinden çıkamadım.

Bazı modelleri gözüme kestirdim.

Philips 55PUS6262

LG 55UJ630V

Bu iki model arasında gidip geliyorum.

Philipsin ambi özelliği beni cezbediyor çünkü daha önce böyle bir teknolojiyi kullanmadım.

LG'nin ise smartını biliyorum webos 3.5 çok iyi. ama dediğim gibi smart çok kullanabilecegim bir özellik değil.

Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle belirttiğim 2 model arasında. Bunların dışında önerilere açığım.

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Philips pus7303 güzel direct led aydınlatma forumda incelemede var.bi değerlendirin

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Oyun oynamayı düşündüğünüz durumlarda söz konusu LG olduğunda 7 serisinden aşağıda çok kalmamakta fayda var.

6262 modeli inceledim ve perfromansı oldukça dikkat çekici tv dir ancak yine de kısmi bir sahne yenileme hız yetersizliği belli belirsiz de olsa kendisini hissettiriyor. Normal yayınlarda dahi bunu hissettiren tv oyun konsolunda daha belirgin bir hal alacaktır bu nedenle Phılıps tv de de yine 7 serisine yönelmenizi tavsiye ederim.

Tercih ettiğiniz her iki markanında menülerine nedense ben bir türlü alışamıyorum, özellikle 6262 bu konuda benim gözümde tam bir facia. Kanal taşıma sisteminde kesinlikle saçma bir uygulama var, ancak favori olarak işaretlediğin kanallar arasında taşıma yapabiliyorsun vs, Sanan yahu ben istediğim kanalı istediğim yere taşırım mecburmuyum önce favori listesi oluşturup sonra sadece bu kanallar arasında taşıma yapmaya? gibi şeyler.

:ok

Z Çevrimdışı

zaferce

Yeni Üye
11 Haz 2018
12
36
Oyun oynamayı düşündüğünüz durumlarda söz konusu LG olduğunda 7 serisinden aşağıda çok kalmamakta fayda var.

6262 modeli inceledim ve perfromansı oldukça dikkat çekici tv dir ancak yine de kısmi bir sahne yenileme hız yetersizliği belli belirsiz de olsa kendisini hissettiriyor. Normal yayınlarda dahi bunu hissettiren tv oyun konsolunda daha belirgin bir hal alacaktır bu nedenle Phılıps tv de de yine 7 serisine yönelmenizi tavsiye ederim.

Tercih ettiğiniz her iki markanında menülerine nedense ben bir türlü alışamıyorum, özellikle 6262 bu konuda benim gözümde tam bir facia. Kanal taşıma sisteminde kesinlikle saçma bir uygulama var, ancak favori olarak işaretlediğin kanallar arasında taşıma yapabiliyorsun vs, Sanan yahu ben istediğim kanalı istediğim yere taşırım mecburmuyum önce favori listesi oluşturup sonra sadece bu kanallar arasında taşıma yapmaya? gibi şeyler.

:ok
Ado abi bir model daha var philips yine 50pus6272 sen hangisini al dersen onu alacağım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado abi bir model daha var philips yine 50pus6272 sen hangisini al dersen onu alacağım.

E tabii ki daha önce de yazdığım üzere madem ki AMBİ destekli bir tv alıyoruz, bari 3 tarafı da ambi olsun. Bu durumda 6272 OK dir kardeşim :ok

HDR ve diğer özelliklerini saymadım bile ;)

Z Çevrimdışı

zaferce

Yeni Üye
11 Haz 2018
12
36
E tabii ki daha önce de yazdığım üzere madem ki AMBİ destekli bir tv alıyoruz, bari 3 tarafı da ambi olsun. Bu durumda 6272 OK dir kardeşim :ok

HDR ve diğer özelliklerini saymadım bile ;)
TAMAMDIR ABİ 50 INC KUCUK OLMAZ UMARIM. BUNU ALACAGIM INSALLAH. SU AN VATANDA VAR SADEECE.

SENCE FIYATI IYIMI?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado abi vatandan gece ındırımıyle 2.500 aldım dun konustugumuz modeli :)
:yeah

Haydi bakalım hayırlısı olsun kardeşimize.

İlk izlenimler ve sonrasında da belli aralıklarla kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsınız artık nasipse :ok

Kendinize özel bir konu başlığı oluşturursunuz ürün geldiğinde. Satın alım, Montaj, Kullanım deneyimleriniz, diğer kardeşlerimize referans olacaktır ileride :ok

Z Çevrimdışı

zaferce

Yeni Üye
11 Haz 2018
12
36
Adem Helvacı Ado abi pus6272 model hakkına sey duydum. bunları vestel ıkı kısım uretılıyormus bırıncısı yurt dısında uretılen serıymıs dıgerı de vestelde uretılen serıymıs sanırım. vestelın urettıgı serı hıc ıyı degıl dıyorlar. bu konuda bılgılendırırmısın abı sana zahmet

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado abi pus6272 model hakkına sey duydum. bunları vestel ıkı kısım uretılıyormus bırıncısı yurt dısında uretılen serıymıs dıgerı de vestelde uretılen serıymıs sanırım. vestelın urettıgı serı hıc ıyı degıl dıyorlar. bu konuda bılgılendırırmısın abı sana zahmet
Tamamen sallamışlar kardeşim. Daha önce de açıklamıştım üretimde kullanılan materyaller yurtiçi yurtdışı diye değişmiyor hemde KESİNLİKLE değişmiyor. Bir ara pc den size daha detaylı ve doyurucu bilgiler paylaşırım aklınızda hiç soru işareti kalmaz. :ok

Z Çevrimdışı

zaferce

Yeni Üye
11 Haz 2018
12
36
tamam ado abi. tv geldi fakat daha kurulumu yaptırmadım. Kurulumu ay başında yaptıracagım. Kullandıktan sonra yorumlarımı yazacagım abi.

Adem Helvacı Ado abi bir diğer sorum ise:

şu an bu ürünün fiyatı çok iyi tavsite edermisin

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
tamam ado abi. tv geldi fakat daha kurulumu yaptırmadım. Kurulumu ay başında yaptıracagım. Kullandıktan sonra yorumlarımı yazacagım abi.

Adem Helvacı Ado abi bir diğer sorum ise:

şu an bu ürünün fiyatı çok iyi tavsite edermisin

BT uyumluluk listesinde sizin tv var mı önce onu teyit etmenizi öneririm :ok

Geri
Üst Alt