Herkese merhaba foruma yeni üyeyim. 2 Hafta sonra düğünüm var. En kısa zamanda bir TV almak istiyorum ama tv modelleri derya deniz içinden çıkamıyorum. Öncelikle büyük ekran istiyorum. Smart özelliğini çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum. Netflix üyeliğim var. TV yayını içinde Tivibu süper paket kullanmayı düşünüyorum. Sürekli film ve dizi izleyen biriyim. eşimde bu şekilde. Bunların dışında haftada bir kaç saat oyun oynarım. İşin içinden çıkamadım.
Bazı modelleri gözüme kestirdim.
Philips 55PUS6262
LG 55UJ630V
Bu iki model arasında gidip geliyorum.
Philipsin ambi özelliği beni cezbediyor çünkü daha önce böyle bir teknolojiyi kullanmadım.
LG'nin ise smartını biliyorum webos 3.5 çok iyi. ama dediğim gibi smart çok kullanabilecegim bir özellik değil.
Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle belirttiğim 2 model arasında. Bunların dışında önerilere açığım.
Bazı modelleri gözüme kestirdim.
Philips 55PUS6262
LG 55UJ630V
Bu iki model arasında gidip geliyorum.
Philipsin ambi özelliği beni cezbediyor çünkü daha önce böyle bir teknolojiyi kullanmadım.
LG'nin ise smartını biliyorum webos 3.5 çok iyi. ama dediğim gibi smart çok kullanabilecegim bir özellik değil.
Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle belirttiğim 2 model arasında. Bunların dışında önerilere açığım.