Ustam teşekkür ederim kendi yazılımı olan samsung paneli yükledim almadı lg panelli dlk43 yazılımı yükledim ekran ters renkler karıştı merak etmeyin onunda çözümü var servis menüsünden ayarları değiştiriyoruz hepsi bukadar ama fişi çekip takınca eski haline geliyor tabi yazılımı yüklerken bütün sorumluluk yükleyicinin bunu göze alarak yükleyin ben göze aldım yükledimÖnemli - HI-LEVEL (atmaca elektronik) HL40DLK13 0216 YAZILIMLARI
Cihazınızın paneline uygun yazılımı yükleyiniz. Panel bilgisine sahip değilseniz cihazın arka kapağını söküp panel etiket görseli paylaşınız Yazılımı zip ten çıkartıp klasörsüz bir şekilde usb belleğe aktarın tv ye takın sonra enerji kablosunu takın yükleme işlemi başlayacak *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
Ustam tv ye hl 40 samsun panelli yazılımı atıyorum almıyor usb bellek değiştirdim 3_4 tane almadı ama bu usb lerle hl 43 lg panelli yazılımı attım aldı lg panel olunca ekran ters bildiğiniz gibi peki hl 40 sam panelli yazılımı niye almıyor yazıldamı bir sıkıntı var hale usb mi seçiyor yardım ederseniz sevinirimÖnemli - HI-LEVEL (atmaca elektronik) HL40DLK13 0216 YAZILIMLARI
Cihazınızın paneline uygun yazılımı yükleyiniz. Panel bilgisine sahip değilseniz cihazın arka kapağını söküp panel etiket görseli paylaşınız Yazılımı zip ten çıkartıp klasörsüz bir şekilde usb belleğe aktarın tv ye takın sonra enerji kablosunu takın yükleme işlemi başlayacak *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com