AB ve Türkiye Arasında Vize Kalkıyor Mu ? Süpriz Açıklama

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopoulos, Türkiye ile vizesiz seyahatte son düzlüğe girildiğini açıkladı.

AB Komisyonu Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopoulos, Türkiye ile AB arasında süren vizesiz seyahat konusunda müjdenin yakında verilebileceğine işaret etti.

Uluslararası İşbirliği Platformu’nun bu yıl 8. kez düzenlediği Boğaziçi Zirvesi’nin açılışında konuşan Avramopoulos şunları söyledi:

“Türkiye ile müşterek bir hedef doğrultusunda çalışıyoruz ve Türk vatandaşları için biyometrik pasaport ile vizesiz seyahati müjdelemek istiyoruz kısa süre içinde. Bunun sorumlusu benim zaten. Artık son düzlüğe girdik. Türkiye ile yakın çalışıyoruz, yakın bir iş birliği içinde ve gerekli tüm ihtiyaçları yerine getirmeye çalışıyoruz. Vizelerin kalkması gerçekleştiğinde insanların daha çok temas halinde olmasını sağlayacak, ortaklığımızı daha da güçlendirecek.”

Kaynak = habertürk

E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Yakın tarihte Vizesiz seyahat olacağını zannetmiyorum. Çünkü ülkemizde işsizlik muazaam artmış durumda. Vize kalkarsa birçok insan avrupaya gidecek kaçak çalışmaya. Buna şuan avrupa haZır değil. Birde terör sorunu var bu 2 sebepten dolayı 10 yıllık süreçte kalkmaz.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Vize kalkarsa Avrupa'ya akın olur bence. En önce de vatanseverim ülkede herşey güllük gulustanlik diyen arkadaşlar gider. Ben şahsen böyle bişey olacağını düşünmüyorum. İşsizlik aldı gidiyor onlardan biride benim çevremde benim gibi ünv okumuş işsiz dünya kadar arkadaşım var. Ondan ayrı dolar ve Euro uçmuş vaziyette şuan ben Kalkım ooh vizede yok bir Avrupa seyahati yapım desem bu kür fiyatları ile Avrupa'ya gidip gezecegime burda bir araba alır binerim herhalde. Ben gündem oyalama haberi olarak düşünüyorum bu haberi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
Vize kalkarsa Avrupa'ya akın olur bence. En önce de vatanseverim ülkede herşey güllük gulustanlik diyen arkadaşlar gider. Ben şahsen böyle bişey olacağını düşünmüyorum. İşsizlik aldı gidiyor onlardan biride benim çevremde benim gibi ünv okumuş işsiz dünya kadar arkadaşım var. Ondan ayrı dolar ve Euro uçmuş vaziyette şuan ben Kalkım ooh vizede yok bir Avrupa seyahati yapım desem bu kür fiyatları ile Avrupa'ya gidip gezecegime burda bir araba alır binerim herhalde. Ben gündem oyalama haberi olarak düşünüyorum bu haberi.

Oyalama taktikleri ve bildiğimiz avrupa işte.

Ağzımıza bir parmak bal çalıp ''Biraz dah sıkın dişinizi 10 yıl kadarcık'' demenin Türkçesi bu  :ok:

Yine de ''Rabbim neylerse güzel eyler'' diyelim :)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Oyalama taktikleri ve bildiğimiz avrupa işte.

Ağzımıza bir parmak bal çalıp ''Biraz dah sıkın dişinizi 10 yıl kadarcık'' demenin Türkçesi bu  :ok:

Yine de ''Rabbim neylerse güzel eyler'' diyelim :)

her seçimde oluyor böyle şeyler buna evet deyin herşey güzel olacak buna kafa sallayın herşey güzel olacak şu tarihi bekleyin çok farklı şeyler olacak. :) ama gittikçe herşey kötüye gidiyor mazotla benzin yarışıyor euro ile de dolar . ama  bizim millet dolarla bişe almıyor ki bizi etkilemez ztn her gittiklerin de benzini de 20 liralık alıyorlar o yüzden boş laflar bizimki:)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Uzulere Soyluyorum Mumkun Degıl, Gercekcı Olmak Gerekır

Ben Olsam Kaldırmam Neden mı

Sıyası Gergınlık, Multecı Sorunu, Teror, Issızlık, En Onemlısı Egıtımsızlık

Vıze Kaldırıldıgı An Bu Problemlerı Avrupada Bızımle Beraber Sırtlamıs Olacak

Soruyorum Sıze Sız Olsanız Kaldırırmısınız Vızeyi....

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sota' Alıntı:
Uzulere Soyluyorum Mumkun Degıl, Gercekcı Olmak Gerekır

Ben Olsam Kaldırmam Neden mı

Sıyası Gergınlık, Multecı Sorunu, Teror, Issızlık, En Onemlısı Egıtımsızlık

Vıze Kaldırıldıgı An Bu Problemlerı Avrupada Bızımle Beraber Sırtlamıs Olacak

Soruyorum Sıze Sız Olsanız Kaldırırmısınız Vızeyi....

Zoruma giden ne biliyrmusun @Sota?
Hani şu EĞİTİMSİZ kesim var ya bizim ülkemizde kadın döven, yerlere tüküren, yollarda makas atan, egzost bağırtan vs vs

Ne hikmetse işte bu EĞİTİMSİZ olan muhteremler avrupada 1 ayda sustalı maymun gibi oluyorlar ya işte bu çok ağırıma gidiyor.

Ben onların almaması ve hatta bizim de bu görüşmeleri kesmemiz taraftarıyım zira haburdan geçen teröristlerin, Kurulan seyyar mahkemelerin, teröristbaşının asılmamasının, PİŞMAN DEĞİLİM dediği halde serbest bırakılan habur pisliklerinin altınd ayatan gerekçe de hep bu AVRUPA UYUM YASALARI nedeniyle olmuyor mu?

kalsın abi kalsın

Ne onlar bizi alsın

ne de derdi bizi sarsın..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Yaptırım Gücü Diyoruz Biz Ona

Adamı Öttürürler Maçası Yıyorsa Yapsın

Hele ki Birde Göçmensen  :seytan:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sota' Alıntı:
Yaptırım Gücü Diyoruz Biz Ona

Adamı Öttürürler Maçası Yıyorsa Yapsın

Hele ki Birde Göçmensen  :seytan:

İşte detay burada,

Biz KANUN devletiyiz, UYGULAMA değil. 

kanunu çıkart oy kenara, çıkart koy kenara, Uygulayan varmı? yok, Denetleyen var mı? yok.

Biz halen kanun çıkartalım, Bak bir khk daha yayınlandı ve hoooop 2 rus casus serbest bırakıldı ;)

neyse derin mevzular bunlar, girmeyeyim hiç :)

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Burdan Forum Yöneticilerine sesleniyorum hatalı argolu banlanması gereken üyelere Türkiye avrupa birligine vizesiz seyahat'e kadar ban süresi versin  :kıskıs: :kıskıs: :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
gurkan' Alıntı:
Burdan Forum Yöneticilerine sesleniyorum hatalı argolu banlanması gereken üyelere Türkiye avrupa birligine vizesiz seyahat'e kadar ban süresi versin  :kıskıs: :kıskıs: :kıskıs:

Yaratıcı Milletiz Vesselam;

Yalnız, Konu  sahibi bir konu açtı kardeşimizi pişman ettik :kop:

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
Ya aslında bu başlığı açmazdımda bizimkiler değil Avrupanın vizeyle ilgili bu işte son sözü söyleyen adam böyle bi açıklama yapınca dikkatimi çekti [emoji16] bizim basında ana haberlerde bile vermediler bu açıklamayı niyeyese anlamadım [emoji846]

L Çevrimdışı

Lehrer48

Aktif Üye
8 Eyl 2017
69
Ne zaman böyle haberler görsem aklıma rahmetli Kemal Sunal geliyor... Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır...

Geri
Üst Alt