Hayırlı olsun.A101 kapıda uygulamasına sabah baktığımda sepette %11 indirim kampanyası yaptı.5799 liradan 5161 liraya düşünce satın aldım.Yaklaşık 638 lira indirim oldu.Bu fiyata bedava sanırım.Kampanya ise ben aldıktan çok kısa bir süre sonra bitti.
A101 kapıda uygulamasına sabah baktığımda sepette %11 indirim kampanyası yaptı.5799 liradan 5161 liraya düşünce satın aldım.Yaklaşık 638 lira indirim oldu.Bu fiyata bedava sanırım.Kampanya ise ben aldıktan çok kısa bir süre sonra bitti.
Teşekkürler arkadaşlar.Kurulumu kendim yapsam ve tvde sorun görürsek servis nasıl işliyor ? Kırık ekran veya ölü pixel vs gibi ? Tv yi mağazadan almadım,internetten almış gibi mesafeli satış ile alındı.Bu arada kurulum ücreti 250 TL.
55UHL710 ile 720'nin farkı nedir? S Swift T TNTBTServis bugün kurulum yaptı.Gündüz gözüyle baktığımda ölü pixel yok,ışık sızması yok denecek kadar az.Menü geçişleri çok hızlı.Uygulamalar sorunsuz çalışıyor.Usb ye 2160p çözünürlüğünde film attım,çalıştırdı.
55UHL710 nun sesi yeterli.Görüntü yanlardan bozulma illa oluyor ama çokta kötü değil.
Kullandığım LG 42lb670v'nin yanına görüntü (ips ekranlı) ve ses (2+1 hoparlörlü) açısından yaklaşamıyor ama öyle aldığına pişman edecek türden değil.Görüntü olsun yeter diyenlere yeter.Ben 55 inç böyle bir tvyi 5200 civarına aldığım için memnunum
5700 e aldım ürünü fakat arada ekran donuyor 5-10 saniye sonra açılıp kapanıyor yazılım güncel yetkili servisi aradım tv'ye yazılım atılması gerek dedi 1-2 iş günü içinde tekrar güncelleyin dedi başına böyle birşey gelen varmı?Hayırlı olsun.
1-2 İş gününde yeni yazılımın otada olup olmayacağını nereden biliyor otada yeni yazılım olursa tv kendisi çeker arıza talebinde bulunun gelip baksınlar. Arızaya ait video da çekin5700 e aldım ürünü fakat arada ekran donuyor 5-10 saniye sonra açılıp kapanıyor yazılım güncel yetkili servisi aradım tv'ye yazılım atılması gerek dedi 1-2 iş günü içinde tekrar güncelleyin dedi başına böyle birşey gelen varmı?