Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Son düzenleme:
dedigim programlami yoksa sizin kullandiginiz program ilemi ;)İlk defa bir videomda effect vs kullandım
Önceden hazırlamıştım videoyu, 2 saat uğramıştım kıyamadımdedigim programlami yoksa sizin kullandiginiz program ilemi ;)
sizi etiketledim bi konuda bakarmisiniz ona gore siparis vericemdeÖnceden hazırlamıştım videoyu, 2 saat uğramıştım kıyamadım
5 yıl destek zımbırtısı ile 301tl ye ömür boyu lisans, ekran kayıt özelliği, foto rötuş, eski fotoları yenileme (ne işe yarıyorsa) vs vs sınırsız bilmemne falan filan işte
Senin programı indirdim, kurdum, hatta Türkçeleştirmeyi de öğrendim. (Türkçe konusunda takıntım var)
Sonraki videoyu onunla hazırlayacağım.
Bu yazışmalarımız dışında bir etiketiniz görünmüyor bendesizi etiketledim bi konuda bakarmisiniz ona gore siparis vericemde
Bu yazışmalarımız dışında bir etiketiniz görünmüyor bende
Nedir konu, buradan da yazabilirsiniz
Yakın alternatif yok ne yazık ki abim (Şimdilik)Adem Helvacı abi bu tv alinirmi veya buna alternatif varmi fiyatlar baya artmis tv alicaz bir tane izledim video yu fakat buna yakin alternatif soylermisin
Önceden hazırlamıştım videoyu, 2 saat uğramıştım kıyamadım
5 yıl destek zımbırtısı ile 301tl ye ömür boyu lisans, ekran kayıt özelliği, foto rötuş, eski fotoları yenileme (ne işe yarıyorsa) vs vs sınırsız bilmemne falan filan işte
Senin programı indirdim, kurdum, hatta Türkçeleştirmeyi de öğrendim. (Türkçe konusunda takıntım var)
Sonraki videoyu onunla hazırlayacağım.
Cidden ayıp ediyorsunuz.!ful yazılım lazım elinde olan yardımcı olabilirmi..