85 Ekran 100K TV Tavsiyesi

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
Dostlar Merhaba, iş yerine 85 Ekran TV alınacak. Bu konuda yardımcı olurmusunuz. Bütçe 100K. Oled, Qled, Mini Led gibi özellikle bir istek yok.
TV ye iMac ve iPhone dan ekran yansıtması yapılacak, yeri geldiğinde Maç seyredilecek, yeri geldiğinde APK üzerinden iş yerin deki Kameralar izlenecek.
İstenilen özellikler;
*APK kurulabilmesi
*Mevcuttaki LG TV deki gibi iMac ve iPhone ekran yansıtması yapılabilmesi.

Saygılar
W Winston Ömer Çolak Ömer Çolak albanez albanez Samurai Samurai

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,009
Arçelik grubu var ama .apk olayı mevcut mudur bilmiyorum.
Donanım kapasitesi düşük tabi.
İlla 85 olmayacaksa farklı panel boyutu bakın derim.
Yani fazla satılan bir ölçü olmadığından, stok bulmak da zor.
Mağaza gezmek daha iyi fikir gibi.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
Artık Airplay özelliği olmayan tv pek kalmadı, hangisini alsanız Iphone ekranı yansıtabilirsiniz. Sıkıntı yaşarsanız 5.000 daha verip bir tane Apple TV 4K alırsınız. Yalnız APK konusunda emin değilim. TCL falan Android kullandığı için APK oluyordur ama Samsung ve LG kısmını bilmiyorum.

IPS olsa daha iyi olurdu ama hem bütçeyi tutturup hem de diğer özellikleri bir arada bulmak zor.

VA panel, Android, Qled Destekli Mini Led

IPS Panel, Mini Led, FALD, WebOS, Yapay Zeka Destekli Alfa 8 Görüntü İşlemcisi

IPS Panel, Edge Led, WebOS, Yapay Zeka Destekli Alfa 8 Görüntü İşlemcisi

IPS Panel, Edge Led, WebOS, Yapay Zeka Destekli Alfa 5 Görüntü İşlemcisi

VA Panel, Edge Led, Tizen OS

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
Mevcut LG nin modeli soylermisin. Gene LG ile devam edersin. LG de 86 inç diye geçer. Uygun smart i kullanıyorsunuz anladım kadarıyla güncel işletim sistemli alırsın
Teşekkürler, Yarın bakıp yazacağım. Mevcuttaki LG yi Bim den almışlardı :)
Artık Airplay özelliği olmayan tv pek kalmadı, hangisini alsanız Iphone ekranı yansıtabilirsiniz. Sıkıntı yaşarsanız 5.000 daha verip bir tane Apple TV 4K alırsınız. Yalnız APK konusunda emin değilim. TCL falan Android kullandığı için APK oluyordur ama Samsung ve LG kısmını bilmiyorum.

IPS olsa daha iyi olurdu ama hem bütçeyi tutturup hem de diğer özellikleri bir arada bulmak zor.

VA panel, Android, Qled Destekli Mini Led

IPS Panel, Mini Led, FALD, WebOS, Yapay Zeka Destekli Alfa 8 Görüntü İşlemcisi

IPS Panel, Edge Led, WebOS, Yapay Zeka Destekli Alfa 8 Görüntü İşlemcisi

IPS Panel, Edge Led, WebOS, Yapay Zeka Destekli Alfa 5 Görüntü İşlemcisi

VA Panel, Edge Led, Tizen OS
Usta önerilerin için teşekkür ederim. Aslında 100K dan yukarıda olabilir. Çinliler hediye edecekmiş, patron Çin li firmaya fazla yük olmasın diye limit koymuştu.
Arçelik grubu var ama .apk olayı mevcut mudur bilmiyorum.
Donanım kapasitesi düşük tabi.
İlla 85 olmayacaksa farklı panel boyutu bakın derim.
Yani fazla satılan bir ölçü olmadığından, stok bulmak da zor.
Mağaza gezmek daha iyi fikir gibi.
Umut önerin için teşekkür ederim. Yer sıkıntısı olmadığı için 85 inç istiyorlar. Yeni dükkan açılışı var, Çin deki iş ortakları hediye edeceklermiş. Buradan alınacak, onlar parasını gönderecek.

Son düzenleme:
Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
Bu yeni model. Yeni mi aldınız bunu
Evet yeni alındı,

01a33742-5e9a-4437-bef6-ebd18469437e.jpg

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
APK kısmı olmasa Umut'un dediği gibi Samsung QN85D/QN85C önerecektim. Teknoloji ve görüntü kalitesi olarak alabileceğiniz en iyi televizyonlardan biri. APK zorunluluk ise ve kesinlikle Android olmak zorundaysa yanına Homatics vb. harici kutu da alınabilir.

Çin'li arkadaşların yüzü suyu hürmetine TCL de tercih edilebilir, C755 gibi 😀

LG'den memnunsanız QNED91T veya 85T de tercih edebilirsiniz. Samsung ve TCL VA panel olur, LG IPS panel.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
861
APK şart değilse Samsung Q85 devam. :kiskis :deli1
APK kısmı olmasa Umut'un dediği gibi Samsung QN85D/QN85C önerecektim. Teknoloji ve görüntü kalitesi olarak alabileceğiniz en iyi televizyonlardan biri. APK zorunluluk ise ve kesinlikle Android olmak zorundaysa yanına Homatics vb. harici kutu da alınabilir.

Çin'li arkadaşların yüzü suyu hürmetine TCL de tercih edilebilir, C755 gibi 😀

LG'den memnunsanız QNED91T veya 85T de tercih edebilirsiniz. Samsung ve TCL VA panel olur, LG IPS panel.
Teşekkürler. APK işi dediğiniz gibi TV Box ilede halledilir. Şu anda LG ye iMacden ekran yansıtması yapılabiliyor. Yeni alınacak olan Samsung olursa 3. Ekran olarak yansıtabilirmiyiz.
iMac 1. Ekran, LG 2. Ekran, Samsung 3. ekran olur mu, uyum sağlar mı onu kestiremedim.

Geri
Üst Alt