Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8000 ile 10000TL Arası En İyi Bulaşık Makinası Hangisi?
Bulaşık makinasına çok para bağlanmamasını gerektiğini düşünüyorum tüm işi kullanılan kalitesine göre tabletler yapmakta. kalite detarjan kullanırsan düşük model makina kullansanda dahi temizliği güzel oluyor.
Vestel, Arçelik yerli malı tercih et +4 yıl garantisi uzatma işlemini yap cihazı unut gitsin.
Daha önce üst modeli Samsung kullandim 4 senede dijit bölümünden arıza çıkarmaya başladı sonra Vestel BM 502 modelini aldım. dümdüz makina özellik, fonksiyon hak getire sadece isini yapıyor.
sorunsuz şekilde 4.senesi oldu.
Bulaşık makinasına çok para bağlanmamasını gerektiğini düşünüyorum tüm işi kullanılan kalitesine göre tabletler yapmakta. kalite detarjan kullanırsan düşük model makina kullansanda dahi temizliği güzel oluyor.
Vestel, Arçelik yerli malı tercih et +4 yıl garantisi uzatma işlemini yap cihazı unut gitsin.
Daha önce üst modeli Samsung kullandim 4 senede dijit bölümünden arıza çıkarmaya başladı sonra Vestel BM 502 modelini aldım. dümdüz makina özellik, fonksiyon hak getire sadece isini yapıyor.
sorunsuz şekilde 4.senesi oldu.
Anlamadığım bir cihazda uzun uzun araştırırım, sonunda o uzun araştırmanın yorgunluğu sebebiyle, direkt en ucuzunu alır geçerim tam o durumu yaptım hocam, bakalım Hepsiburada.com köye teslim edecek mi?
Anlamadığım bir cihazda uzun uzun araştırırım, sonunda o uzun araştırmanın yorgunluğu sebebiyle, direkt en ucuzunu alır geçerim tam o durumu yaptım hocam, bakalım Hepsiburada.com köye teslim edecek mi?
Hayırlı olsun. Şimdiden güle güle kullanmak nasip olsun. Daha önce hbden aldığım kurutma makinasını horoz ile köye getirmişlerdi. Sanıyorum borusan da halleder.
Değerli Arkadaşlar "https://tavsiyeforumu.com/konu/8000-ile-10000tl-arasi-en-iyi-bulasik-makinasi-hangisi.17025/#post-353582" gruptan aldığım görüşmelerle yeni aldığım ürünün, ısıtmadan çıkarttığımız bulaşıkların hem su lekesi hemde, sulu çıkarttığını belirtmek isterim. Ürünün program yönüde...