65UD9400 17MB120 / Her tv açılışından çıkan smart tv tanıtımı

O Çevrimdışı

ONOFF

Aktif Üye
21 Şub 2019
140
teraspy teraspy 17MB120 şase son yazılım yüklü, televizyonu fişten söküp taktığımda ilk açılış da resimdeki görüntü kanalın altına geliyor sanki internet tuşuna basmışım gibi oluyor sonra 5 saniye sonra kendiliğinden gidiyor.
Bu durum sabit elektrik fişini söküp taktığımda televizyonu açtığımda hep olmaya devam ediyor.
Son günlerde fiş prizde takılıyken sürekli olmasa da yine televizyonu açtığımda yapmaya başladı bu sefer kendiliğinden gitmemeye başladı illa ben exıt tuşuna basıp çıkıyorum.

Acaba bu durumu yazılımla bir özelliği kapatarak düzeltilebilir mi?

777777777777777777.jpg

O Çevrimdışı

ONOFF

Aktif Üye
21 Şub 2019
140
Merhaba muhtemelen tv'nizi ilk kurulumda yada sonrasında mağaza moduna almışsınız.

Ayarlardan mağaza modu kapalı. Normalde mağaza modu açık olduğunda ekrandan hiç gitmeyen tv nin özelliklerini gösteren bir tanıtım çıkar.
Fakat belirttiğim durumda sol ekranda internet tuşuna basmışım gibi taranıyor simgesi görünüyor ve hemen ardından resimdeki smart tv görüntüsü çıkıyor ve 5 saniye sonra hemen gidiyor merak ettiğim mb120 kart kullananlarda da böyle bir durum var mı acaba yada yazılım ile oynayarak bir yerlerden bu durum kapatılabilir mi belkide TEKNOwest teknovest den bir yorum gelir.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Ayarlardan mağaza modu kapalı. Normalde mağaza modu açık olduğunda ekrandan hiç gitmeyen tv nin özelliklerini gösteren bir tanıtım çıkar.
Fakat belirttiğim durumda sol ekranda internet tuşuna basmışım gibi taranıyor simgesi görünüyor ve hemen ardından resimdeki smart tv görüntüsü çıkıyor ve 5 saniye sonra hemen gidiyor merak ettiğim mb120 kart kullananlarda da böyle bir durum var mı acaba yada yazılım ile oynayarak bir yerlerden bu durum kapatılabilir mi belkide TEKNOwest teknovest den bir yorum gelir.
Daha önce mb120 anakartlı 48ua9300 kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım, şuan mb130s anakartlı ve qui menülü 49ud9200, qui menülerde açılışta 3-4sn böyle bir görüntü mevcut.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,765
65
Profilden kapatılabilir diye düşünüyorum,
tvden profilleri al,toolbox ile aç ve :
Config (+) bas, Smartmenu (+) bas, oradaki SmartMenuItems bölüme bak,oradakileri tek tek tıkla,her tıkladığında sağ tarafa bak,FALSE yazıyorsa kapalıdır,TRUE yazıyorsa açıktır ,sen hepsini TRUE ise FALSE yap ki kapansın.Yedeğini almayı unutmayasın .
NOT:
Bu işlemleri yapmak her zaman risklidir ,yapılan işlemden dolayı herhangi bir sorumluluk almıyorum.

Geri
Üst Alt