Merhaba. Saçma bir durumla karşı karşıyayım. Dün 65ua9090 kurulumu yapıldı, ama bir sorunum var çözemediğim… MB185 anakartla bu cihazda memc özelliği (mjc olarak geçiyor) var bildiğiniz gibi, fena da çalışmıyor ama tivimate, xciptv, ott gibi herhangi bir iptv player açınca cihaz sapıtıyor ve bu özellik devre dışı kalıyor ayarlarda açık olmasına rağmen… Bir kere bunları açınca o dakikadan itibaren leş gibi bir görüntü alıyorum, altyazılar okunmayacak derecede titriyor vs, YouTube, prime video gibi diğer programlara girsem bile sorun devam ediyor. Tv’yi kapatıp açınca düzeliyor, bu iptv playerlara girince yine tekrarlıyor.
Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
(Sadece implayer adlı iptv programında olmadığını fark ettim ve onu kullanmaya başladım ama aklıma takıldı açıkçası… Bu yazılımsal bir problem mi yoksa cihaz mı sorunludur sizce?)
Ek olarak, TCL konu başlığında Adem hocam’la UA 9090 ile ilgili inceleme yapmam konusunu konuştuk ama gel de incele şimdi
F fikoloji Adem Helvacı
Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
(Sadece implayer adlı iptv programında olmadığını fark ettim ve onu kullanmaya başladım ama aklıma takıldı açıkçası… Bu yazılımsal bir problem mi yoksa cihaz mı sorunludur sizce?)
Ek olarak, TCL konu başlığında Adem hocam’la UA 9090 ile ilgili inceleme yapmam konusunu konuştuk ama gel de incele şimdi
F fikoloji Adem Helvacı
Son düzenleme: