Smart olan modelin tek artısı jbl ses sistemi olması bakılınca, ama vestelin yazılımına güvenilip smart olan alınır mı orda şüpheye düşüyorum. Ama android olanda da ekstradan vestel quantum renk paleti var ve android. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?Biri smart diğeri android, kendi kullanımınıza göre alacaksınız
Bakın altını çizdim ama anlamadınız. Kullanıma göre alacaksınız, smart kısıtlıdır, örnek Disney plus yok, yarın bı uygulama çıkar gelmez, bir firma derki Vestel smart desteğini çektim, yani smarta uygulama bakımından çok beklenti yapamamak gerekir.Smart olan modelin tek artısı jbl ses sistemi olması bakılınca, ama vestelin yazılımına güvenilip smart olan alınır mı orda şüpheye düşüyorum. Ama android olanda da ekstradan vestel quantum renk paleti var ve android. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Bende androidden yanayım ama smartın jbl ses olması çok ilginç, ses kalitesi olarak çok fark var mıdır acaba ?Bakın altını çizdim ama anlamadınız. Kullanıma göre alacaksınız, smart kısıtlıdır, örnek Disney plus yok, yarın bı uygulama çıkar gelmez, bir firma derki Vestel smart desteğini çektim, yani smarta uygulama bakımından çok beklenti yapamamak gerekir.
Android ise uygulama bakımından zengindir.
Eh oluyor yani ama öyle uçurum fark değilBende androidden yanayım ama smartın jbl ses olması çok ilginç, ses kalitesi olarak çok fark var mıdır acaba ?
Youtubede sizin ve Adem beyin videolarını takip ediyorum o yüzden sizin yorumunuz benim için çok değerli. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?Eh oluyor yani ama öyle uçurum fark değil
Q olanı alırdım.Smart olan modelin tek artısı jbl ses sistemi olması bakılınca, ama vestelin yazılımına güvenilip smart olan alınır mı orda şüpheye düşüyorum. Ama android olanda da ekstradan vestel quantum renk paleti var ve android. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Q olanı tercih ettim siparişi verdim hocam. Maximum 1.5-2k bandında android box öneriniz var mı ? İlk fikir olarak mi box s 4k düşündümQ olanı alırdım.
Yanına da güzel bir Android box.
JBL ses sistemi olmasını es geçmezdim.
Mi Box eskidi. (Destek ve donanım olarak)Q olanı tercih ettim siparişi verdim hocam. Maximum 1.5-2k bandında android box öneriniz var mı ? İlk fikir olarak mi box s 4k düşündüm
Hayırlısı olsun inşallahQ olanı tercih ettim siparişi verdim hocam. Maximum 1.5-2k bandında android box öneriniz var mı ? İlk fikir olarak mi box s 4k düşündüm