Hocam tv neredeyse hic anlamamArçelik tavsiye ederim
Abi lg webos lardan daha hızlı. 4 çekirdekli şaselerden bahsediyorum. Tek eksikliği fazla boş uygulama var. Eczane uygulaması bile var ?? ama yeni çıkan 8900 serisinde arayüz değişmiş galibaHocam tv neredeyse hic anlamam
ama arceligin tv kadar yazilimi pes para etmez tv gormedim.
Arçelik sunduğu özelliklere göre pahalı maalesef abi. F/p oranı daha yüksek tv bulunabilir. Adem HelvacıArçelik tavsiye ederim
Bana kalırsa da ki bir çok tvsini inceledim. Vestele vs. on basar. Benim gözümde samsung LG kadar.. Artı yaygın servis ağı ve 3 yıl garanti..Hocam tv neredeyse hic anlamam
ama arceligin tv kadar yazilimi pes para etmez tv gormedim.
Panel hangisi birde fiyat ne kadar aldınızBen 55 TV lere bakarken vestel 65ud9000 ı almış buldum kendimi.. İyi ki 55 almamışım diyorum. 65 e alışmam 1 hafta sürdü şimdi dizilerin filmlerin tadı fena çıkıyor. Yazılımı orta halli. Uygulamalar sorunsuz şimdilik. Hdr, Dolby vision, 4k vs biton özellikte var
LG ıps, vatan dan 4500 e aldım.. 4999 dediler indirim istedim, merkezleriyle yazistilar 4500 e indi aldım bendePanel hangisi birde fiyat ne kadar aldınız
Ne zaman aldinizLG ıps, vatan dan 4500 e aldım.. 4999 dediler indirim istedim, merkezleriyle yazistilar 4500 e indi aldım bende
Şehir neresi ve memnunmusunuz1 ay kadar oldu