65inç tv

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Hocam tv neredeyse hic anlamam
ama arceligin tv kadar yazilimi pes para etmez tv gormedim.
Abi lg webos lardan daha hızlı. 4 çekirdekli şaselerden bahsediyorum. Tek eksikliği fazla boş uygulama var. Eczane uygulaması bile var ?? ama yeni çıkan 8900 serisinde arayüz değişmiş galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arçelik tavsiye ederim
Arçelik sunduğu özelliklere göre pahalı maalesef abi. F/p oranı daha yüksek tv bulunabilir. Adem Helvacı Adem Helvacı

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Hocam tv neredeyse hic anlamam
ama arceligin tv kadar yazilimi pes para etmez tv gormedim.
Bana kalırsa da ki bir çok tvsini inceledim. Vestele vs. on basar. Benim gözümde samsung LG kadar.. Artı yaygın servis ağı ve 3 yıl garanti..

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
Ben 55 TV lere bakarken vestel 65ud9000 ı almış buldum kendimi.. İyi ki 55 almamışım diyorum. 65 e alışmam 1 hafta sürdü şimdi dizilerin filmlerin tadı fena çıkıyor. Yazılımı orta halli. Uygulamalar sorunsuz şimdilik. Hdr, Dolby vision, 4k vs biton özellikte var

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
öneri neye göre kime göre yapilacak bütce vs biraz daha detayli bilgi verirsen yardimci olmak isteyenler ona göre yorum yapar herkesin tv yi kullanim amaci farkli oldugu gibi bütceside farkli olabilir 5 bin tl lik tv mi 50 bin tl lik tv mi alacaksin

S Çevrimdışı

Sedat981

Yeni Üye
2 Eki 2019
31
43
Ben 55 TV lere bakarken vestel 65ud9000 ı almış buldum kendimi.. İyi ki 55 almamışım diyorum. 65 e alışmam 1 hafta sürdü şimdi dizilerin filmlerin tadı fena çıkıyor. Yazılımı orta halli. Uygulamalar sorunsuz şimdilik. Hdr, Dolby vision, 4k vs biton özellikte var
Panel hangisi birde fiyat ne kadar aldınız

Geri
Üst Alt