65-75 İNÇ TV ÖENERİLERİ

Y Çevrimdışı

yunus emre34

Yeni Üye
25 Ocak 2025
15
34
65 inç Tv öneri istiyorum lütfen yardımcı olur. Bütçe 35 45 arası
Uzun vadeli ve ulaşılabilir servis
Adem hocam severek takip ediyorum sizleri

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lavanta

Aktif Üye
20 Tem 2024
132
50
Servis önemliyse Vestel ve Grundig gibi markalara yönelmek lazım.
TCL servis yönünden sıkıntılı. Ürünler kaliteli olabilir ancak satan distribütor ve taşeron servis ağı sıkıntılı olabilir.

Y Çevrimdışı

yunus emre34

Yeni Üye
25 Ocak 2025
15
34
65c755 fazla oluyor
Lg65Qned86t gerçekten iyi duruyor hoparlör çok fazla gazel yarataçağını zannetmiyorum zaten
Tv nin önüne koyulan ses sistemlerinden almayı düşünüyorum aslında nasıl yapıcam gerçekten karar veremedim
Ve 65 70 inç 35-40 binliralıklar var gerçekten neden bu kadar farklar var bilemiyorum
İncele inçleye binbir hal oldum

fiyat olarak bir tık altta kalabilirsek daha iyi olur gibi bu paraları verip pişman olmak istemiyorum
Ama 40 bin net gözden çıktı

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,835
40
65c755 fazla oluyor
Lg65Qned86t gerçekten iyi duruyor hoparlör çok fazla gazel yarataçağını zannetmiyorum zaten
Tv nin önüne koyulan ses sistemlerinden almayı düşünüyorum aslında nasıl yapıcam gerçekten karar veremedim
Ve 65 70 inç 35-40 binliralıklar var gerçekten neden bu kadar farklar var bilemiyorum
İncele inçleye binbir hal oldum

fiyat olarak bir tık altta kalabilirsek daha iyi olur gibi bu paraları verip pişman olmak istemiyorum
Ama 40 bin net gözden çıktı
65QNED86T de alabilirsiniz, güzel televizyondur. Bu televizyonu aldığınızda pişman olacağınızı pek zannetmiyorum.

Her zaman şunu söylerim, tv alırken sese değil görüntüsünü önem verin. Ses kalitesini sonradan takacağınız harici ekipmanlar ile arttırabilirsiniz ama görüntü kalitesini arttırma şansınız yok.

Y Çevrimdışı

yunus emre34

Yeni Üye
25 Ocak 2025
15
34
65QNED86T de alabilirsiniz, güzel televizyondur. Bu televizyonu aldığınızda pişman olacağınızı pek zannetmiyorum.

Her zaman şunu söylerim, tv alırken sese değil görüntüsünü önem verin. Ses kalitesini sonradan takacağınız harici ekipmanlar ile arttırabilirsiniz ama görüntü kalitesini arttırma şansınız yok.
Uzun vadede sıkıntı yaşatmasın başka birsey istemem en az 6-7 yıl kendini unuttursun yeter bu kadar para verip 3-4 yılda servis servis gezmek istemem ama tabi şununda unutmuyoruz elektronik eşya tamamen nasip kısmet
Sizce İnternet üzerinden mi alınmalı
mağazadan mı yada nereden alayım ?

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,835
40
Uzun vadede sıkıntı yaşatmasın başka birsey istemem en az 6-7 yıl kendini unuttursun yeter bu kadar para verip 3-4 yılda servis servis gezmek istemem ama tabi şununda unutmuyoruz elektronik eşya tamamen nasip kısmet
LG, Samsung, Sony, Philips gibi yabancı menşeili markalar ile yerli ürünler arasında kesinlikle kalite farkı var. Fakat yine de, sizin de belirttiğiniz gibi elektronik eşyalarda iş büyük oranda şansa kalıyor. Benim hayatımda ilk aldığım Iphone'da WIFI sorunu vardı mesela ki Apple kalite kontrol konusunda çok çok iyidir. Ama oluyor işte. Şansınız yaver giderse bu televizyonu en az 10 yıl kullanırsınız.

Ben genellikle Amazon veya Media Markt'tan alıyorum böyle ürünleri. En ucuz nerede varsa orayı araştırın, satıcının puanlarına bakın.

Serindalga Çevrimdışı

Serindalga 

Aktif Üye
28 Ara 2019
112
38
Adaş Samuri modetatörün dediği gibi elektronik eşyalarda birazda şans işi ben LG 65sm8200pla aldım 2 sene sorunsuz kullandım daha sonra satmak zorunda kaldım iyiki satmıştım yoksa depremde gitmişti
bende alıcam ama şuan evi tadilat dekorasyon yaptırcam diye bekletiyorum ama alırsam yine tabiki LG nanocell tv alıcam
2018 yılında anneme 55 inç hi level aldım 6 senedir sorunsuz kullanıyor dediğim gibi ne kadar araştırırsan araştır elektronik malzemeler birazda şans istiyor ☺️ bu arada şunuda belirteyim eğer odan normal büyüklükte değilse 65 inç çok büyük gelebilir izlerken insanı rahatsız edebilir bu konuda tecrübe sahibi oldum..

Y Çevrimdışı

yunus emre34

Yeni Üye
25 Ocak 2025
15
34
TCL 65c655progtv mi
Lg 65Qned86t mi
İkisi arasındayım diyebilirim Şuan
Fiyat da 10 bin fark yapıyor
Ve TCL Google Tv olması iyi mi pek bilemedim

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,966
LG 65qned86 serilerinde 2024 yillindan itibaren aydınlatma ve yerel karartmayi değiştirdi. Edge led e geçti. Yani eski 86 serileri değil. Daha doğrusu 81 serisine daha çok benzer. Bildiğim kadarıyla panelde IPS (ADS) panel.

Geri
Üst Alt