58U9500 Ekranı ters çevirme.

ahmetbaskoylu Çevrimdışı

ahmetbaskoylu

Yeni Üye
14 Eyl 2018
8
34
Merhaba

58U9500 modelinden 6 adet aldım. Video wall olarak kullacağım. 3 tanesini çerçeveden dolayı ters asacağım. Üzerindeki yazılım ile görüntüyü ters çevirme işlemi yapamıyorum.
Görüntüyü tepe taklak ters çevirmem için yardımcı olabilir misiniz ?

iyi Çalışmalar.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hayırlısı olsun.
gelenler ters ekranı düzeltmek için uğraşır siz düzü ters yapacaksınız :))))
neyse işin şakası direk ayarlarda böyle bir seçenek yoktur. Adı üstünde videowall değil televizyon. Buna görüntüyü nereden aktarıyorsunuz ? pc ile ise ekran ayarlarından olmuyor mu ?

teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOWEST Umut Barış Umut Barış

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
hayırlısı olsun.
gelenler ters ekranı düzeltmek için uğraşır siz düzü ters yapacaksınız :))))
neyse işin şakası direk ayarlarda böyle bir seçenek yoktur. Adı üstünde videowall değil televizyon. Buna görüntüyü nereden aktarıyorsunuz ? pc ile ise ekran ayarlarından olmuyor mu ?

teraspy teraspy Adem Helvacı Adem Helvacı By_Trol By_Trol TEKNOwest TEKNOWEST Umut Barış Umut Barış
hocam merhaba biz üniversite de vestel panolardan kullanıyoruz bazıları dik durumda ayarlarsa ekran çevirme yok
mümkün müdür çevirmek?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hocam merhaba biz üniversite de vestel panolardan kullanıyoruz bazıları dik durumda ayarlarsa ekran çevirme yok
mümkün müdür çevirmek?
videowall sistemlerde görüntüyü basan ana pc üzerinden görüntü ayarları yapılıyor. çözünürlük , yatay,dikey gibi ayarlar ile görüntü tv ye basılıyor. Tv de aldığı görüntüyü ters düz fark etmez kullanıcı talebine göre gösteriyor.

bu arada durumlar nasıl edirnemizde ?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
videowall sistemlerde görüntüyü basan ana pc üzerinden görüntü ayarları yapılıyor. çözünürlük , yatay,dikey gibi ayarlar ile görüntü tv ye basılıyor. Tv de aldığı görüntüyü ters düz fark etmez kullanıcı talebine göre gösteriyor.

bu arada durumlar nasıl edirnemizde ?
yok hocam bizim videowall ı başka bir firmaya yaptırdılar vestel çok para istemişti gerçi sonra pişman oldular merdiven altı bir firma lg panel var diye lg marka diye kakalamıştı cihazda reset atma vs sorun yaşadık.

Bahsettiğim bilgilendirme ekranları hocam duyuru panosu olarak geçiyor.Bizim yazılımcı arkadaşlar portal hazırladılar web adresi üzerinden direk duyuru ekranları geliyor.Ama 7 tanesini poster amaçlı dik yerleştirdiler.Her seferinde resmi yan çevirmeye uğraşıyoruz.Sayıları az diyede yazılımcı arkadaş karıştırmayalım sistemi 7 ekran için dedi.

Hatta ilk açılışta kendi portalı geliyordu sağolsun vestel yazılım mühendisleri ile görüştüm bana bir txt dosyası verdiler tv aç kapat otomatik duyuru ekranı ( belirli bir web adresi ve id var)geliyor web portalı üzerinden.

Vestelin güzel yanı dediğiniz gibi tüketici istediğine göre üretim çözüm yapabiliyorlar.Aslında varsayılı görüntünün çevrilmesi için o vestel yazılım mühendisi ile görüşecektim adamın numarayı kaybettim.

bu arada edirne şuanlık sakin , mültecileri 4 gün önce otogardan taşıdılar tampon bölgede bekleyişleri sürüyor , bir kısmı umudunu yitirip geldikleri yerlere döndüler.

Corono virüs önlemi olarak ciğer festivali iptal edildi.Bulgar yunanlıların gelmesi %95 azaldı artık çarşı pazarda yoklar.avm bomboş.Hatta bügün mühendislik fakültesine gittim bazı öğrenciler maske takmışlardı.Malum eğitime ara verilmesinden dolayı arkadaşlar görüntü attılar edirne otogar da metrelerce bilet sırası oluşmuş.Üniversite öğrencileri memleket lerine dönüyorlar.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
yok hocam bizim videowall ı başka bir firmaya yaptırdılar vestel çok para istemişti gerçi sonra pişman oldular merdiven altı bir firma lg panel var diye lg marka diye kakalamıştı cihazda reset atma vs sorun yaşadık.

Bahsettiğim bilgilendirme ekranları hocam duyuru panosu olarak geçiyor.Bizim yazılımcı arkadaşlar portal hazırladılar web adresi üzerinden direk duyuru ekranları geliyor.Ama tanesini poster amaçlı dik yerleştirdiler.Her seferinde resmi yan çevirmeye uğraşıyoruz.Sayıları az diyede yazılımcı arkadaş karıştırmayalım sistemi 7 ekran için dedi.

Hatta ilk açılışta kendi portalı geliyordu sağolsun vestel yazılım mühendisleri ile görüştüm bana bir txt dosyası verdiler tv aç kapat otomatik duyuru ekranı geliyor web portalı üzerinden.

Vestelin güzel yanı dediğiniz gibi tüketici istediğine göre üretim çözüm yapabiliyorlar.Aslında varsayılı görüntünün çevrilmesi için o vestel yazılım mühendisi ile görüşecektim adamın numarayı kaybettim.

Wall yerine TV alıp görüntüyü ona göre hazırlamak daha kolay olurdu.
Wall'dan da daha ucuza gelirdi muhtemelen. :hihi

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
reklamcılarla görüşün bizde 65 '' vestel tv yi dikey monte etmiştik reklamcı programla halletmişti.
sağol hocam .bizim kendi portalımız var web üzerinden ama cihazın kendi ekranını döndürmek lazım pc monitör ayarlından sağa sola çevirmek gibi hocam.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Portalın amacı ne? Sınav tarihlerini falan mı göstermek? :alala

aynen hocam bizde 12 tane yerleşke olunca güncellemesi kolay olsun diye önce daire başkanı böyle yapmış.Çoğunda rasbery pi var.zaman ayarlı tv ler otomatik açılıp kapanıyor yada memurdan açıp kapatıyor sadece.

ama bu 7 tane kongre merkezinde onlar poster amaçlı kullanıyor sempozyum, kongre ,panel tarzı şeylerde.

Geri
Üst Alt