55ud9290 teknik özellikler
samsung paneli detay;
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
merhaba Adem Bey , videoda va panel mi ips panel mi belirtilmemiş. bir bilginiz var mı acaba ? bir de bu televizyon için düşünceleriniz nedir?Eline sağlık Fiko kardeşim.
VA panel üründür. Etkili bir model olmakla birlikte edge panel olduğunu hatırlatmak isterim (Olası ışık sızması durumları)merhaba Adem Bey , videoda va panel mi ips panel mi belirtilmemiş. bir bilginiz var mı acaba ? bir de bu televizyon için düşünceleriniz nedir?
Bu olaylar gercekten çok karışık. VA ve İPS arasında tercih yapmaya çalışırken bide Edge ve Direkt led muhabbeti çıktı. Gerçekten cok bilgim yok bu konuda. Vestel den almayi düşünüyom 3500 tl butcem var 55U9500 ve 55UD9290 arasında kaldim bugun almayi düşünüyorum. Biliyorum öneri yapmiyosununuz ama Gerçekten sadece fikrinizi almak istiyorum. Sizi sorumlu tutmak gibi bir durumum yok. Hangisini önerirsiniz? Ya da film dizi izlemeyi seven biri icin hangisi mantıklı?VA panel üründür. Etkili bir model olmakla birlikte edge panel olduğunu hatırlatmak isterim (Olası ışık sızması durumları)
9290 tercihim olurBu olaylar gercekten çok karışık. VA ve İPS arasında tercih yapmaya çalışırken bide Edge ve Direkt led muhabbeti çıktı. Gerçekten cok bilgim yok bu konuda. Vestel den almayi düşünüyom 3500 tl butcem var 55U9500 ve 55UD9290 arasında kaldim bugun almayi düşünüyorum. Biliyorum öneri yapmiyosununuz ama Gerçekten sadece fikrinizi almak istiyorum. Sizi sorumlu tutmak gibi bir durumum yok. Hangisini önerirsiniz? Ya da film dizi izlemeyi seven biri icin hangisi mantıklı?
Adem Helvacı hocam Toshiba 55V5863DAT mı 9290 mı diye sorsam cevabınız ne olurdu?9290 tercihim olur
Sebeplerim var merak etmeyin sırf seçmiş olmak için seçmedim
İyi günler adem bey vestel 9290 ile samsung ru7100 modeli arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz veya 3.5-4bin tl arası başka model tavsiyeniz olur mu ?9290 tercihim olur
Sebeplerim var merak etmeyin sırf seçmiş olmak için seçmedim
selamAna kartı nedir bu televizyonun mb130 mu yoksa 230 mu?
Videoda mb230 diye yazıyor ?F fikoloji, 55ud9290 samsung panel kullanıyor. Fakat anakart smart şasesi mb130 mu yoksa mb230 onu soruyorum. Acil yardımcı olur musunuz?
Videoda mb230 diye yazıyor ?