55UD9281 Görüntü sorunu

6 Çevrimdışı

6Patlar

Yeni Üye
29 Eyl 2020
20
34
55UD9281
S/N 8480493000837
Samsung panel
MB230 anakart

Yakın zamanda digitürk bağlattım ve maçları izlerken fark ettim ki topta titre gibi birşey oluyor ayrıca görüntüde bulanıklaşma var normal netflix youtube vb uygulamardan birşey izlerken veya karasal yayında bu durumu fark etmemiştim ama maç yayınlarında sorun oluyor sanırım hareketli görüntülerde bundurum söz konusu bu teknik bir sorunmudur veya yazılımla çözülebilir mi iyi çalışmalar.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Resim menüsü daha fazla bölümünde gürültü azaltma, memc, micro dimming ayarlarını düşük konumuna çekin.

6 Çevrimdışı

6Patlar

Yeni Üye
29 Eyl 2020
20
34
Resim menüsü daha fazla bölümünde gürültü azaltma, memc, micro dimming ayarlarını düşük konumuna çekin.
Bunlarım hepsini tek tek denedim fakat sorun çözülmedi alt katımda kafe var ordami tv de vestel benzer ürün ordaki görüntüyle benim görüntüm arasında dağlar var neredeyse o hatta daha eski bir model sizce teknik servis çağırmalımıyım sorun ne olabilir

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Bunlarım hepsini tek tek denedim fakat sorun çözülmedi alt katımda kafe var ordami tv de vestel benzer ürün ordaki görüntüyle benim görüntüm arasında dağlar var neredeyse o hatta daha eski bir model sizce teknik servis çağırmalımıyım sorun ne olabilir
Kafedeki tv ile ana kart ve panel farkı vardır yine de emin olabilmeniz için servisten destek alın.

Geri
Üst Alt