55ud 9290 web browser açtığımda tv kapanıp geri açılıyor

M Çevrimdışı

musab01

Yeni Üye
9 Nis 2020
9
45
Merhabalar bir süredir forumu takip ediyorum forumdaki tavsiyeler ve araştırmam sonucu 55 ud 9290 tv aldım , Tv web browsera girdiğimde kapanıp açılıyor, servis geldi sorunu çözemedi sonra anakartı değişim dedi, kabul etmedim ürünün iadesini istedim bugünde servis aradı tv yi birebir değişim teklif etti tv kullanan arkadaşlar tv den memnunmusunuz değişimi kabul edeyimmi sizlerdede sorun varmı önerileriniz için teşekkürler.

M Çevrimdışı

musab01

Yeni Üye
9 Nis 2020
9
45
yorumlarınız için teşekkürler bugün manisa fabrikadan aradılar seride anakart sorunu var size bunun yerine 55 ud 9360 verelim dediler ne dersiniz 9290 dan farkı var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Servisin yapabileceği zaten değişim ya da üst modele fiyat farkıyla değişim, bence iyi bir model kabul edilebilir bence teklif.
yorumlarınız için teşekkürler bugün manisa fabrikadan aradılar seride anakart sorunu var size bunun yerine 55 ud 9360 verelim dediler ne dersiniz 9290 dan farkı var mı birde 9360 sei olarak 9290 nınüst modeli dediler

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
yorumlarınız için teşekkürler bugün manisa fabrikadan aradılar seride anakart sorunu var size bunun yerine 55 ud 9360 verelim dediler ne dersiniz 9290 dan farkı var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yorumlarınız için teşekkürler bugün manisa fabrikadan aradılar seride anakart sorunu var size bunun yerine 55 ud 9360 verelim dediler ne dersiniz 9290 dan farkı var mı birde 9360 sei olarak 9290 nınüst modeli dediler
TV tavsiye konusunda cevaplandı, her yere yazmanıza gerek yok bir yer yeter

Geri
Üst Alt